Vår Redaktionella Process

Redaktionell process

På Kohler Lab är vi mycket stolta över vårt arbete och strävar alltid efter att ge ärliga och opartiska råd till våra läsare.

När vårt team växer fortsätter vi att sträva efter samma höga redaktionella standarder som vi hade som ett mindre team av forskare, skribenter och kompletteringsexperter.

Vi har en redaktionell process i flera lager som gör det möjligt för oss att sträva efter ett mycket korrekt, opartiskt och slagkraftigt innehåll inom en rad olika ämnen.

Vi arbetar endast med och främjar företag som är etiskt sunda, som vi har arbetat med och haft dialog med, som är transparenta när det gäller de ingredienser som används och som vi själva har provat och testat.

Vår redaktionella process börjar med research och tar oss hela vägen fram till slutredigering och publicering. Du kan läsa mer om vår redaktionella etik nedan:

Forskning och förståelse

Varje artikel som beställs för att skrivas på Kohler Lab har redan genomgått en rigorös forskningsfas innan den ens når våra skribenter. Om ett ämne verkar tvivelaktigt, är kliniskt underutforskat eller om vi inte anser att det överensstämmer med våra redaktionella värderingar kommer vi helt enkelt inte att täcka det.

När det gäller de ämnen som vi anser kommer att ge ett verkligt värde för våra läsare ger vi det till en medlem av vårt författarteam som är mest lämpad för ämnet.

Vi har ett växande team av experter inom områdena näring, kosttillskott och nootropics samt aktiva personliga tränare som arbetar med kunder i den verkliga världen och ser direkt effekten av deras råd.

Vi ger våra skribenter tid att genomföra så mycket forskning och tester som de behöver innan de skriver eftersom vi strävar efter det mest detaljerade innehållet om de ämnen vi täcker.

Vi strävar efter 100 % noggrannhet

Vår policy är att om vårt innehåll inte är 100 % korrekt så är det helt enkelt "inte korrekt" - så vi strävar efter 100 % noggrannhet i varje innehåll som vi producerar.

Detta gör redaktörernas roll helt avgörande, eftersom det ofta går fort inom närings- och kompletteringsindustrin. Därför kontrolleras varje del av det skrivna innehållet av våra redaktörer och vi ser ofta över vårt äldre innehåll när nya studier släpps och vetenskapliga åsikter förändras.

Detta är särskilt fallet med nootropics eftersom det fortfarande är ett relativt nytt forskningsområde inom kompletteringsindustrin.

Opartisk

Oavsett om vi skriver en recension av ett kosttillskott eller en jämförelseguide är vårt mål att alltid vara opartiska.

Vi tjänar pengar på vårt innehåll genom att använda affiliatelänkar (när det är lämpligt), men vårt innehåll påverkas aldrig av monetära vinster och denna inkomst bidrar till att hålla vår redaktionella process robust.

Som nämnts brukar vi bara ta med produkter som klarar vår screeningprocess i forskningsfasen, men om vi tar med produkter som inte lever upp till våra höga krav kommer vi att klargöra det - och ofta föreslå bättre alternativ.

Även de mest imponerande produkterna kommer att ha problem av något slag, och när sådana finns kommer vi att klargöra detta.

Sakkunskap

Vi tilldelar skribenter på grundval av deras expertis inom det aktuella ämnesområdet och ingenting annat. Våra skribenter är i allmänhet baserade i Sverige och betraktas som en del av vårt team. Vi arbetar inte med skribenter på engångsbasis och därför kan vi erbjuda en extremt hög nivå av expertis i varje artikel och recension som publiceras.

Publicering

När innehållet har skrivits av våra skribenter går det igenom en trestegsgranskning före publicering. Detta inkluderar en faktagranskning, stavning och grammatik samt en granskning av tillämpningar i den verkliga världen. Detta görs vanligtvis av två medlemmar av redaktionen.