• Hem
  • Goli Ashwagandha: Test, Recension & Omdömme

Goli Ashwagandha: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.58/5

Kvalité

4.8/5

EFFEKTIVITET

4.8/5

Dosering

4.7/5

Värde & Pris

4/5

Goli Ashwagandha är rankad
8 bland alla Ashwagandha kosttillskott

Information Om Goli Ashwagandha

Form

Godisbjörnar

Portioner

20

Ashwagandha Per Portion

600 mg

Innehåller

60 Godisbjörnar

Pris Per Dos

10.5 kr

Pris Per Innehåll

0.017 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

Organisk tapiokastärkelsesirap, organiskt rörsocker, KSM-66 Ashwagandha rotextrakt, vatten, pektin, naturlig arom, surhetsreglerande medel (äppelsyra, citronsyra, natriumcitrat), färg (organisk frukt och grönsaksjuice), emulgeringsmedel (solroslecitin), vitamin D2 (ergokalciferol).

Fördelar

- Perfekta alternativ för de som har svårt att svälja tabletter
- Högkvalitativt KSM-66 extrakt

Nackdelar

- Relativt dyra
- Godisbitarna är inte ytbehandlade utan klistrar mot varande

Användarupplevelse

Som en erfaren nutritionist, var jag positivt överraskad av Goli Ashwagandha’s unika tillvägagångssätt att leverera ett högkvalitativt kosttillskott. Denna produkt kommer i form av godisbjörnar vilket gör det till ett perfekt alternativ för de som har svårt att svälja tabletter. Varje förpackning innehåller 60 godisbjörnar, vilket gör det enkelt att dosera och hålla koll på sitt intag. Det är dock värt att nämna att godisbitarna har en tendens att klibba mot varandra då de saknar extern ytbehandling.

Produkteffektivitet och Värde

När det gäller effektiviteten, levererar Goli Ashwagandha i linje med vad som förväntas av ett kosttillskott. De aktiva ingredienserna, Ashwagandha och Vitamin D2 är välkända för sina hälsoförmåner och varje dos innehåller hela 600 mg Ashwagandha. Denna produkt tar också in hänsyn till bekymmer runt absorberingsförmåga vilket gör det till ett starkt val för kosttillskott. I mitt yrkesliv har jag stött på många kosttillskott och jag bedömer utan tvekan Goli Ashwagandha som ett av de mest effektiva. Dock, är priset per dos av Ashwagandha relativt högt jämfört med marknaden. En gnutta mer info om detta senare.

Pris och Värde

Vi vet alla att kvalitet kostar och det är ingen hemlighet att Goli Ashwagandha är relativt dyrt. För att sätta siffrorna i perspektiv, kostar varje dosering ca 10.45 med ett pris per mg av huvudingrediens på 0.017416666666666667. Men när du ser på den höga kvalitén, särskilt det högkvalitativa KSM-66-extraktet och dess bekväma format, anser jag personligen att det är värt priset. Man bör dock ta en närmare titt på sin budget innan man går vidare med köpet.

Slutligen, sammanfattningsvis, med en totalpoäng på 4.575 av 5, rankar jag Goli Ashwagandha som ett av de främsta kosttillskotten på marknaden. Det levererar i alla aspekter – från kvalitén på ingredienserna till dess unika och användarvänliga format.