• Hem
  • Thorne Rhodiola Rosea: Test, Recension & Omdömme

Thorne Rhodiola Rosea: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.15/5

Kvalité

4.9/5

EFFEKTIVITET

3.8/5

Dosering

3.9/5

Värde & Pris

4/5

Thorne Rhodiola Rosea är rankad
6 bland alla Rosenrot kosttillskott

Information Om Thorne Rhodiola Rosea

Form

Tabletter

Portioner

60

Rosenrot Per Portion

100 mg

Innehåller

60 Tabletter

Pris Per Dos

3.5 kr

Pris Per Innehåll

0.035 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

Rhodiola rosea, L-leucin, mikrokristallin cellulosa (stabiliseringsmedel), kapsel av hydroxipropylmetylcellulosa, kiseldioxid (fyllnadsmedel)

Fördelar

- Mycket hög kvalité
- Bra och säkert alternativ
- Innehåller även Leucin

Nackdelar

- Lågdoserat alternativ
- Dyraste alternativet vi testat

Användarvänlighet

Thorne Rhodiola Rosea är ett kosttillskott med otrevlig användarvänlighet. Förpackningen kommer nämligen i en praktisk burk med 60 tabletter – en mängd som räcker en hel månad vid daglig användning. Varje dos innehåller 100mg av Rosenrot, något som kan vara i lägsta laget för vissa individer. Detta kompletteras med tillsatsen av aminosyran Leucin som bidrar till ökad proteinsyntes i kroppen. Däremot, trots dess höga kvalitet, kan den låga dosen vara en nackdel för de som behöver större mängder Rosenrot för att uppnå önskad effekt.

Kvalitet och Absorberingsförmåga

Med en kvalitetsrankning på 4.9 av 5 sticker Thorne Rhodiola Rosea ut som ett högkvalitativt val inom kosttillskottsmarknaden. Det är uppenbart att producenten inte har gjort några avkall på kvaliteten i detta kosttillskott. Detsamma ämne Leucin stärker detta förtroende då det är en välstuderad aminosyra med stark vetenskaplig bakgrund. Det låga doseringsalternativet kan i vissa fall dock påverka absorberingsförmågan för vissa personer.

Värde för pris

Tittar vi på prisvärdhetsaspekten får Thorne Rhodiola Rosea betyget 4 av 5. Detta placerar det som ett av de dyraste tillskotten på marknaden vilket kan vara en nackdel för många konsumenter. Med priset på 3.48 SEK per dosering och 0.034 SEK per mg av huvudingrediensen, betalar du huvudsakligen för kvaliteten. Även om kostnaden är hög, är det viktigt att påpeka fördelarna med detta kosttillskott. Dess högkvalitativa innehåll och innehållet av Leucin kan göra det värt det extra priset för de som söker ett kosttillskott med hög koncentration och kvalitet.