• Hem
  • Life Q10: Test, Recension & Omdömme

Life Q10: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
3.93/5

Kvalité

4.8/5

EFFEKTIVITET

4.3/5

Dosering

3/5

Värde & Pris

3.6/5

Life Q10 är rankad
16 bland alla Q10 kosttillskott

Information Om Life Q10

Form

Tabletter

Portioner

60

Q10 Per Portion

30 mg

Innehåller

60 Tabletter

Pris Per Dos

3.3 kr

Pris Per Innehåll

0.111 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

Fyllnadsmedel (sojaolja, sojalecitin), kapselskal (gelatin (bovin)), ubidecarenone (Co-enzym Q10) fuktighetsbevarande medel (glycerol), färgämne (järnoxid), antioxidant (D-alfatokoferol).

Fördelar

- Möjlighet att tugga kapslarna istället för att svälja de
- Små kapslar
- Bra kvalité

Nackdelar

- Liten mängd Q10 per dosering
- Inte veganvänliga

Användarvänlighet och Dosering

En av de stora fördelarna med Life Q10 kosttillskott är användarvänligheten. Varje förpackning innehåller 60 kapslar, som är tillräckligt för hela två månaders användning om den tas som rekommenderat. Dessutom är dessa kapslar mycket lätta att tugga, till skillnad från vissa andra kosttillskott som nödvändigtvis måste sväljas. Kapslarnas mindre storlek gör dem perfekta för dem som kanske inte tycker om att ta större tabletter. Detta gör det mycket enkelt att inkorporera dem i din dagliga rutin.

Kvalitet och Absorberingsförmågan

Life Q10 skiljer sig ut på marknaden på grund av sin höga kvalité, mängden Q10 per kapsel och dess överlägsna absorberingsförmåga. Trots att varje dos innehåller en relativt liten mängd Q10 (30mg), ger garanterar  den goda kvalitet att kroppen maximalt kan dra nytta av det. Det är viktigt att notera att absorberingsförmågan var högst betygsatt med 4,3 av 5 enligt våra tester.

Pris och Värde

När det gäller värde för pengar, får Life Q10 ett rättvist betyg på 3,6 av 5. Priset per dosering är 3.32 kr och pris per mg av huvudingrediensen är 6.63 kr. Medan detta kan vara en liten nackdel för dem som söker ett mer budgetvänligt alternativ, kan det vara viktigt att komma ihåg att god kvalité ofta kommer med ett högre pris. Dessutom, med tanke på de hälsofördelar som Q10 erbjuder, kan detta kosttillskott fortfarande vara en värdig investering.