• Hem
  • MEDS Selen: Test, Recension & Omdömme

MEDS Selen: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.30/5

Kvalité

4.3/5

EFFEKTIVITET

4.3/5

Dosering

4.0/5

Värde & Pris

4.6/5

MEDS Selen är rankad
21 bland alla Selen kosttillskott

Information Om MEDS Selen

Form

Tabletter

Portioner

100

Selen Per Portion

55 µg

Innehåller

60 Tabletter

Pris Per Dos

0.50 kr

Pris Per Innehåll

0.009 kr per 1 µg

Innehållsförteckning

Selen (selenmetionin), fyllnadsmedel (di-kalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa, stearinsyra, vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror).

Fördelar

- Billig burk för under 50 kronor
- Små och lättsvalda tabletter
- Veganvänligt

Nackdelar

- De mindre tabletterna innehåller endast 55 mcg styck
- Relativt dyrt alternativ sett till mängden selen

Innehåll och Dosering

MEDS Selen är ett kosttillskott bestående av 100 tabletter, med varje dosering innehållandes 55µg Selen, ett viktigt ämne för att vårda och stärka människokroppens vitala funktioner. Även om mängden Selen per tablett kanske känns något lägre jämfört med andra produkter på marknaden, så har detta kosttillskott fått ett högt betyg, 4 av 5, angående dess dosering. Alla dessa tyder på att MEDS Selen är hårt anpassat för att optimera ditt intag av Selen utan att överdosera.

Kvalité och Absorberingsförmåga

MEDS Selen har belönats med ett starkt betyg, 4.3 av 5, för både kvalitet och absorberingsförmåga. Detta indikerar att Selenet i dessa tabletter är god kvalité och kan lätt absorberas av kroppen för maximal näringsutvinning. Dessutom är alla MEDS Selen-tabletter veganvänliga, vilket är en stor fördel för veganer eller vegetarianer som vill komplettera sin kost med Selen. Vidare, som en kosttillskottsexpert, uppskattar jag den lätta svalbarhet av dessa tabletter. De är tillräckligt små att svälja med minimal besvär, vilket gör det till en enkel och bekväm upplevelse för alla användare.

Värde och Kostnad

Med ett värde för pris betyg på 4.6 av 5, erbjuder MEDS Selen ett utmärkt pris för pengarna. Priset per dosering är endast 0.49 kronor, vilket gör den till en kostnadseffektiv lösning för de som vill inkludera Selen i sin kost. Trots att priset per µg av huvudingrediensen, i detta fall Selen, ligger lite högre, så menar jag att det överlägsna värdet för pengarna kompenserar för detta. Om man har råd med den marginellt högre kostnaden per dosering, så är MEDS Selen ett praktiskt och effektivt sätt att tillgodose Selenkravet i din dagliga kost.