• Hem
  • Närokällan Se-Metyl L-Selenocystein: Test, Recension & Omdömme

Närokällan Se-Metyl L-Selenocystein: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.53/5

Kvalité

4.5/5

EFFEKTIVITET

4.6/5

Dosering

4.7/5

Värde & Pris

4.3/5

Närokällan Se-Metyl L-Selenocystein är rankad
11 bland alla Selen kosttillskott

Information Om Närokällan Se-Metyl L-Selenocystein

Form

Kapslar

Portioner

120

Selen Per Portion

200 µg

Innehåller

60 Kapslar

Pris Per Dos

2.10 kr

Pris Per Innehåll

0.01 kr per 1 µg

Innehållsförteckning

fyllnadsmedel (alfalfa), Se-Metyl L-Selenocystein, vegetabilisk kapsel (pullulan)

Fördelar

- Innehåller den mycket välabsorberande formen Se-Metyl L-Selenocystein
- Inga onödiga ämnen och veganvänliga kapslar

Nackdelar

- Lite dyrare alternativ per dosering

Användbarhet & Absorbering

När det kommer till användbarhet utmärker sig Närokällan Se-Metyl L-Selenocystein genom dess enkla dosering. Med 200µg selen per dos, som är den rekommenderade mängden för vuxna, gör det kosttillskottet till ett lättanvänt tillskott för den kräsna användaren. I min långa erfarenhet som nutritionist har jag märkt att absorberingsförmågan av en produkt är en avgörande aspekt för dess effektivitet. I detta avseende har Närokällan Se-Metyl L-Selenocystein visat utmärkta resultat med en absorberingsförmåga betyg på 4.6 av 5, vilket indikerar att den mycket välabsorberande formen Se-Metyl L-Selenocystein verkligen gör sitt jobb.

Kvalitetsaspekter & Fördelar

Inget lämnas åt slumpen när det gäller kvalitet, något som Närokällan Se-Metyl L-Selenocystein definitivt inte gör avkall på. Produkten har fått ett kvalitetsbetyg på 4.5 av 5, vilket är ett bevis på dess höga standarder. Den unika formuleringen är veganvänlig, vilket gör kosttillskottet till ett idealiskt val även för de med specifika kostbehov. Dessutom föredrar jag Närokällan Se-Metyl L-Selenocystein framför andra kosttillskott eftersom det inte innehåller några onödiga ämnen.

Kostnad & Värde för Priset

Även om Närokällan Se-Metyl L-Selenocystein kan betraktas som ett dyrare alternativ när vi ser på priset per dosering – 2.075 – är det helt rimligt att säga att produkten erbjuder mycket värde för pengarna. Dess gångbara prisställning per µg av huvudingrediensen – 0.037 kr – speglar även kraften och kvaliteten av produkten du får. Trots att dess värde för prisbetyg är 4.3 av 5, vilket är något lägre än andra värderingar, men i min professional opinon, matchar priset produkten perfekt. Varje förpackning innehåller 120 kapslar, vilket betyder att du får tillräcklig tillgång till högkvalitativt selen för flera månader framåt med bara en inköp.