• Hem
  • Pharma Nord Bio-Qinon Q10 Green: Test, Recension & Omdömme

Pharma Nord Bio-Qinon Q10 Green: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.38/5

Kvalité

4.8/5

EFFEKTIVITET

4.3/5

Dosering

4.5/5

Värde & Pris

3.9/5

Pharma Nord Bio-Qinon Q10 Green är rankad
12 bland alla Q10 kosttillskott

Information Om Pharma Nord Bio-Qinon Q10 Green

Form

Tabletter

Portioner

60

Q10 Per Portion

100 mg

Innehåller

60 Tabletter

Pris Per Dos

9 kr

Pris Per Innehåll

0.09 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

sojaolja (varav en del är härdad), geleringsmedel (hydroxipropylstärkelse), coenzym Q10, fuktighetsbevarande medel (vegetabiliskt glycerol), stabiliseringsmedel (agar, karragenan, pektin (från äpple)), renat vatten, fettreducerat kakaopulver, fuktighetsbevarande medel (sorbitol), antioxidationsmedel (alfa-tokoferol), pulver från grönt te, pulver från rödbeta, färgämne (riboflavin)

Fördelar

- Veganvänligt alternativ
- Hög kvalité
- Lättsvalda kapslar

Nackdelar

- Dyrt alterantiv

Högkvalitativa Ingredienser och Användning

Pharma Nord Bio-Qinon Q10 Green består av 60 veganska, lättsvalda kapslar. Varje doseringskapsel innehåller hela 100 mg av det aktiva ämnet Q10, vilket gör den till en högpotent produkt. Som en erfaren nutritionist av många år är det lätt att uppskatta kvaliteten i Pharma Nords produkt. De erbjuder inte bara en hög dos av Q10, men gör det också genom ett produkt som är känt för sin höga kvalitet, vilket garanteras av deras betyg på 4.8 i denna kategori. Lång erfarenhet i branschen har lärt mig att kontrollera för sådana kvalitetsmarkörer.

Absorberingsförmåga och Dosering

När det kommer till absorberingsförmågan, betyder det hur bra kroppen kan nyttja det tillskott man tar in. Pharma Nord Bio-Qinon Q10 Green lyckas bra inom detta område, med ett betyg på 4.3 av 5. Dess förmåga att utföra på denna nivå grundar sig sannolikt i produktens höga kvalitet. Doseringen på 100 mg är generös, vilket ofta är en indikation på ett starkt och effektivt kosttillskott, vilket återspeglas i ett starkt doseringsbetyg på 4.5.

Prisvärdhet och Huvudingrediens

Trots att Pharma Nord Bio-Qinon Q10 Green är ett prisvärt alternativ, baserat på produktens kvalitet och innehåll, det är ingen hemlighet att det är ett dyrt alternativ. Med ett pris på 8.98 per dos, och 5.39 per mg av den aktiva ingrediensen Q10, får den ett betyg på 3.9 när det kommer till värde för pengarna. Men, när det gäller kosttillskott, är det viktigt att betona att kvalitet ofta fungerar synonymt med pris. Som ett high-end-alternativ ger Pharma Nord Bio-Qinon Q10 Green det höga värdet på sin prislapp i formen av överlägsen kvalitet och effektivitet.