• Hem
  • Superfruit Ashwagandha High Strength: Test, Recension & Omdömme

Superfruit Ashwagandha High Strength: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.45/5

Kvalité

4.6/5

EFFEKTIVITET

4.5/5

Dosering

4.3/5

Värde & Pris

4.4/5

Superfruit Ashwagandha High Strength är rankad
13 bland alla Ashwagandha kosttillskott

Information Om Superfruit Ashwagandha High Strength

Form

Kapslar

Portioner

60

Ashwagandha Per Portion

440 mg

Innehåller

60 Kapslar

Pris Per Dos

3.3 kr

Pris Per Innehåll

0.008 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

Ashwagandhaextrakt (Withania somnifera), Kapsel av pullulan (naturligt fermenterad tapioca).

Fördelar

- Högkvalitativt kosttillskott
- Bra allroundprestation

Nackdelar

- Relativt lågdoserat kosttillskott

Hur Ashwagandha High Strength fungerar

Superfruit Ashwagandha High Strength har gjort ett starkt intryck på mig, med dess högkvalitativa, koncentrerade form av Ashwagandha. Ashwagandha, också känd som ”vinterkörsbär” och ”Indiens ginseng,” är känt som en kraftfull adaptogen, vilket innebär att det kan hjälpa kroppen att hantera stress. Med 440mg per dos är denna produkt relativt lågdoserade, en nackdel för de som letar efter ett mer potent kosttillskott. Dock är fördelarna med detta tillskott fortfarande många.

Absorberingsförmåga och dosering

När det kommer till doseringen för Ashwagandha High Strength, är 60 kapslar per förpackning rätt för 60 dagars bruk vid en dos per dag. Med tanke på dess generösa mängd kapslar, får du ett bra värde för priset. Absorberingsförmågan av kosttillskott kan vara avgörande för deras effektivitet och Ashwagandha High Strength lyckas inte göra annat än att uppfylla dessa förväntningar. Min långa erfarenhet av att testa och utvärdera kosttillskott har lärt mig att ta hänsyn till kvaliteten av ingredienserna i produkterna och att korrekt dosering är en avgörande faktor.

Värde för pengarna

Vi vet alla att kostnaden är en av de största övervägandena när det gäller kosttillskott. Jag har funnit Ashwagandha High Strength att vara värd för pengarna, med ett pris per dosering på 3.32 kr och ett pris per mg av huvudingrediensen på 0.0075 kr. Med ett totalt betyg på 4.45 av 5, erbjuder denna produkt mycket för sitt pris. Värde för pengarna tillsammans med dess högkvalitativa innehåll gör det till ett bra allround kosttillskott.