• Hem
  • Alpha Plus Coenzym Q10: Test, Recension & Omdömme

Alpha Plus Coenzym Q10: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.6/5

Kvalité

4.6/5

EFFEKTIVITET

4.6/5

Dosering

4.5/5

Värde & Pris

4.7/5

Alpha Plus Coenzym Q10 är rankad
3 bland alla Q10 kosttillskott

Information Om Alpha Plus Coenzym Q10

Form

Tabletter

Portioner

60

Q10 Per Portion

100 mg

Innehåller

60 Tabletter

Pris Per Dos

3.5 kr

Pris Per Innehåll

0.035 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

MCT-olja (från kokos), Coenzym Q10 (ubikinon), Vitamin E (D-alfa-tokoferolacetat), Vitamin C (L-askorbinsyra), ytbehandlingsmedel (bivax), Selen (L-selenometionin), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), kapsel (gelatin från nötkreatur, glycerol, sockerkulör, vatten).

Fördelar

- Berikad med Vitamin E, C och selen
- Prisvärt alternativ
- Lättsvalda kapslar

Nackdelar

- Inte veganvänligt

Övergripande bedömning

Alpha Plus Coenzym Q10 är ett kosttillskott som jag ofta rekommenderar, med förtroende, till klienter som är ute efter ett balanserat och prisvärt komplement till deras vanliga kost. Denna produkt har ett övergripande betyg på 4.6 av 5, vilket godkänner dess huvudsakliga värde. Det beror bland annat på den optimala blandningen av Coenzym Q10 och selen, vitamin E och C, alla naturligt framställda. Dock bör det noteras att detta kosttillskott inte är veganvänligt, vilket kan vara en nackdel för vissa konsumenter.

Absorbering och dosering

Ett betydande element att undersöka när vi diskuterar kosttillskott är absorberingsförmågan. Alpha Plus Coenzym Q10 levererar förträffligt värde här, eftersom det har en absorberingskvalitet på 4.6 av 5. Varje dos innehåller 100mg, vilket faller inom den säkra och rekommenderade dagliga dosen av CoQ10. Att komplettera din kost med detta tillskott kan hjälpa till att stödja hjärtat och immunförsvaret, tack vare sin hälsosamma blandning av aktiva ingredienser.

Värde för pengarna

För priset får du ett extremt kostnadseffektivt kosttillskott. Med ett värdebetyg av 4.7 av 5, är Alpha Plus Coenzym Q10 i den högre änden när det kommer till värdet för pengarna. För bara 3.48 SEK per dos, får du tillgång till dina dagliga näringsbehov plus extra fördelar. Och med en pris per milligram på 0.035 SEK är det också kostnadseffektivt jämfört med andra liknande produkter på marknaden.

Som en erfaren näringsläkare har jag sett mycket, och Alpha Plus Coenzym Q10 är en produkt som står ut. Det är inte bara lätt att ta, tack vare de lättsvalda kapslarna, men det är också ett prisvärt alternativ, med en intelligent sammansättning av aktiva ingredienser, designade för att stärka din övergripande hälsa. Men kom ihåg att även om Alpha Plus Coenzym Q10 är ett föredömligt tillskott, ska kosttillskott endast användas för att komplettera en hälsosam och balanserad kost.