• Hem
  • Alpha Plus Selen: Test, Recension & Omdömme

Alpha Plus Selen: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.63/5

Kvalité

4.3/5

EFFEKTIVITET

4.6/5

Dosering

4.7/5

Värde & Pris

4.9/5

Alpha Plus Selen är rankad
8 bland alla Selen kosttillskott

Information Om Alpha Plus Selen

Form

Kapslar

Portioner

60

Selen Per Portion

200 µg

Innehåller

60 Kapslar

Pris Per Dos

1.30 kr

Pris Per Innehåll

0.007 kr per 1 µg

Innehållsförteckning

Antioxidationsmedel (kalciumsalter av fosforsyra), stabiliseringsmedel (mikrokristallin cellulosa), selen (L-selenmetionin), stabiliseringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), kapsel (vegetabilisk cellulosa).

Fördelar

- Extremt bra pris
- Lättabsorberad form
- Veganvänliga kapslar och biobaserad burk

Nackdelar

- Inte den högsta kvalitén

Användarupplevelse och Kvalité

Min erfarenhet som näringsexpert har lärt mig att alpha Plus Selen är ett kosttillskott som levererar på flera fronter. Med dess antal på 60 kapslar per förpackning, erbjuder det en god mängd doser att räcka för en anmärkningsvärd tid. Med tanke på dess övergripande betyg på 4.625 av 5, är det tydligt att produkten håller en stark ställning på marknaden. När vi grottar ner oss djupare i kvalitetsbedömning (4.3 av 5), kan vi se att trots att Alpha Plus Selen inte har den allra högsta kvaliteten, visar den ändå på en stark närvaro på marknaden genom sin andra fördelaktiga attribut.

Absorberingsförmåga och Dosering

Ett viktigt aspekt av ett kosttillskott är dess förmåga att absorberas av kroppen. Med en bedömning på 4.6 av 5 visar Alpha Plus Selen att det är i en utmärkt ställning när det gäller att bibehålla effektiv absorption. Dock är det inte bara absorberingen som räknas, utan också hur mycket du faktiskt behöver ta. Alpha Plus Selen erbjuder en poäng på 4.7 på doseringsfronten, vilket indikerar att en enda dos innehåller en tillfredsställande mängd selen på 200µg. Detta gör doseringen både enkel och effektiv, vilket är av yttersta vikt för att säkerställa optimala hälsofördelar.

Förpackning och Kostnadseffektivitet

Förpackningen är inte bara praktiskt och miljövänligt utformad – den är även veganvänlig! Dessutom, med ett pris på 1.31 per dosering, och 0.007 kr per µg av huvudingrediensen, faller Alpha Plus Selen på den fördelaktiga sidan av kostnadseffektiviteten. Värde för priset på 4.9 ut av 5 är ett starkt bevis på detta. Även om kvaliteten kan vara något lägre, är det extremt goda priset en fördel som väger upp. Så, om du letar efter ett kostnadseffektivt kosttillskott med selen, skulle Alpha Plus Selen definitivt vara värt att överväga.