• Hem
  • Better You Premium Ashwagandha: Test, Recension & Omdömme

Better You Premium Ashwagandha: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.3/5

Kvalité

4.6/5

EFFEKTIVITET

4/5

Dosering

4.2/5

Värde & Pris

4.4/5

Better You Premium Ashwagandha är rankad
16 bland alla Ashwagandha kosttillskott

Information Om Better You Premium Ashwagandha

Form

Kapslar

Portioner

45

Ashwagandha Per Portion

800 mg

Innehåller

60 Kapslar

Pris Per Dos

5.5 kr

Pris Per Innehåll

0.007 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

Ashwagandhaextrakt (Withania somnifera), nyponpulver, rosenrotsextrakt, vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), vitamin B6 (pyridoxin hydroklorid), vitamin B5 (d-kalciumpantotenat), svartpepparextrakt med piperin, klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Fördelar

- Innehåller flera nyttiga aktiva ingredienser såsom rosenrot, nyponpulver och B-vitaminer
- Bra absorberingsförmåga med pipirin (svartpepparextrakt)

Nackdelar

- Oklart hur mycket withanolider det innehåller (vi kan inte utvärdera dess effektivitet)
- Dyrare alternativ

Innehåll och Kvalitet

Better You Premium Ashwagandha är ett kosttillskott som utmärker sig genom det rika innehållet av aktiva ingredienser. Varje förpackning innehåller 90 kapslar, vilket ger 45 dagsdoser. Varje dos innehåller 800mg av aktiva ingredienser som Ashwagandha, nyponpulver, rosenrot, och Vitamin B5. Detta tillför kvalitativa näringsämnen och deras fördelar till din kost. Däremot är det en nackdel att det är oklart hur mycket withanolider, aktiva komponenter i Ashwagandha, produkten innehåller. Detta hindrar oss från att helt utvärdera dess effektivitet.

Absorberingsförmåga och Dosering

Absorberingsförmågan hos Better You Premium Ashwagandha förhöjs av piperin, ett svartpepparextrakt. Denna ingrediens hjälper kroppen att ta upp och använda de övriga aktiva ämnena på ett effektivt sätt. En hög nivå av absorption är avgörande för att kroppen ska kunna utnyttja kosttillskottet fullt ut. Doseringen på 800mg per dag, uppdelat i två kapslar, gör det enkelt att inkludera i din dagliga kost och rutin.

Kostnad och Värde

Denna produkt har ett högt betyg när det gäller värde för priset, med 4.4 av 5. Med ett pris på 5.53 SEK per dos, och 0.0069 SEK per mg av huvudingrediensen, kan det kan ses som ett dyrare alternativ bland kosttillskott. Däremot bjuder Better You Premium Ashwagandha på en kombination av nyttiga aktiva ingredienser och god absorberingsförmåga, vilket gör det till ett högkvalitativt val för de som söker ett kompletterande kosttillskott. Avvägningen mellan kostnad och kvalitet beror slutligen på de enskilda behoven och preferenserna hos konsumenten.