• Hem
  • Better You Q10: Test, Recension & Omdömme

Better You Q10: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.6/5

Kvalité

4.5/5

EFFEKTIVITET

4.5/5

Dosering

4.7/5

Värde & Pris

4.7/5

Better You Q10 är rankad
4 bland alla Q10 kosttillskott

Information Om Better You Q10

Form

Tabletter

Portioner

60

Q10 Per Portion

200 mg

Innehåller

60 Tabletter

Pris Per Dos

6.7 kr

Pris Per Innehåll

0.033 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

koenzym q10 (ubikinon), MCT-pulver (från kokosnöt, varav 65-70 % MCT-fett), risextraktblandning, pyridoxinhydroklorid (b6), vegetabilisk kapsel av cellulosa (HPMC)

Fördelar

- Hög dosering på 200 mg per kapsel
- Tillsatt MCT-fett och Vitamin B6 för bättra absorberingsförmåga
- Veganska softgel kapslar

Nackdelar

- Relativt dyrt per dos

Användarupplevelse

Som en erfaren nutritionist med lång erfarenhet av att testa och utvärdera kosttillskott, är det med stor spänning jag provar Better You Q10. Första intrycket är att detta kosttillskott verkligen utstrålar kvalitet. Paketet själv är lätt att öppna och tabletterna är i lagom storlek, vilket gör att de är lätta att svälja. Med 60 tabletter per förpackning, räcker denna produkt i upp till två månaders regelbunden användning. En annan stor fördel är att dessa tabletter är veganska, vilket gör dem tillgängliga för en bred användargrupp.

Dosering och Absorberingsförmåga

Varje dagsdos innehåller en väl avvägd mängd på 200 mg Q10 vilket är mycket imponerande. Ofta ser vi kosttillskott där doseringen är lägre, och därmed även effekten. Dessutom innehåller Better You Q10 tillsatt MCT-fett och Vitamin B6, vilket betydligt förbättrar kroppens upptag. Detta är enligt min expertis, en smart kombination av aktiva ämnen som maximiserar den positiva inverkan på kroppen genom förbättrad absorberingsförmåga.

Värde för pengarna

Priset på 6.65 per dosering kan tyckas vara högt i första anblicken, men när man tänker på doseringen och de aktiva ämnena inblandade, tycker jag att det är ett värde för pengarna. Den huvudsakliga ingrediensen, Q10, kostar 0.033 per mg vilket är helt klart värt det. Med tanke på den höga dosen per kapsel och de extra tillsatta näringsämnena för bättre upptag, framstår Better You Q10 som mer än bara ett kosttillskott. Detta är en investering i din hälsa.