• Hem
  • BioCare Nutrisorb Selen: Test, Recension & Omdömme

BioCare Nutrisorb Selen: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.55/5

Kvalité

4.8/5

EFFEKTIVITET

4.6/5

Dosering

4.7/5

Värde & Pris

4.1/5

BioCare Nutrisorb Selen är rankad
10 bland alla Selen kosttillskott

Information Om BioCare Nutrisorb Selen

Form

Flytande

Portioner

125

Selen Per Portion

180 µg

Innehåller

60 Flytande

Pris Per Dos

2.10 kr

Pris Per Innehåll

0.012 kr per 1 µg

Innehållsförteckning

renat vatten, natriumselenit, konserveringsmedel (citronsyra)

Fördelar

- Flytande form gör det enklare att få i sig om man har svårt att svälja tabletter
- En flaska räcker mycket länge
- Möjlighet att enkelt justera dosen

Nackdelar

- Kan vara lite jobbigare att ta varje dag på ett smidigt sätt

Användarupplevelse

BioCare Nutrisorb Selen, som kommer i flytande form med 15 doser per förpackning, framhäver sin användarvänlighet genom att vara lättsmält för personer som har svårigheter att svälja tabletter. Dess form framhäver dess flexibilitet, vilket gör det möjligt att enkelt justera dosen. Trots detta gäller det att komma ihåg att denna form av supplement kan upplevas som mindre smidig att ta dagligen, vilket skulle kunna påverka ihärdigheten i användandet.

Kvalitet och Absorberingsförmåga

Med ett högkvalitetsbetyg på 4.8 av 5, reflekterar BioCare Nutrisorb Selen en tillverkares åtagande att ge högkvalitativa och effektiva produkter. Tanken bakom denna flytande selenprodukt är att optimera upptagningen, och med dess absorberingsförmåga betygsatt till 4.6 av 5, verkar det som om den effektivt absorberas i kroppen. Denna produkt triumphs i sin utmärkta dosering, rankad till 4.7 av 5, där varje dos ger 180µg av nödvändiga selen.

Värde för Priset

När det gäller kostnadseffektivitet blir BioCare Nutrisorb Selen betygsatt 4.1 av 5. Lite lägre betyg än övriga attribut, men fortfarande imponerande, när man tar hänsyn till att varje dos kostar 2.072. Dessutom är priset per µg av den huvudsakliga ingrediensen, selen, fastställt till 0.012 kr – avslöjar att ett anmärkningsvärt värde uppskattas trots den initiala stigningen i kostnad. Denna flaska, som ger en robust lönngång, kan säkerställa ett långsiktigt tillflöde av selen till din diet.