• Hem
  • Biotech USA Ashwagandha: Test, Recension & Omdömme

Biotech USA Ashwagandha: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
3.63/5

Kvalité

4.1/5

EFFEKTIVITET

3.2/5

Dosering

3.2/5

Värde & Pris

4/5

Biotech USA Ashwagandha är rankad
19 bland alla Ashwagandha kosttillskott

Information Om Biotech USA Ashwagandha

Form

Kapslar

Portioner

60

Ashwagandha Per Portion

245 mg

Innehåller

60 Kapslar

Pris Per Dos

2.5 kr

Pris Per Innehåll

0.01 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

Fyllnadsmedel (kalciumfosfat), ashwagandhapulver (Withania somnifera, maltodextrin), kapsel (gelatin, ytbehandlingsmedel [shellack], färg [järnoxid]), surhetsreglerande medel (ammoniakhydroxid, kaliumhydroxid), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid).

Fördelar

- Inga direkta fördelar som vi ser framför andra produkter i samma kategori

Nackdelar

- Inte veganvänliga
- Väldigt låg mängd withanolider (1.5%)
- Dålig dosering

Användarupplevelse och Dosering av Biotech USA Ashwagandha

Komforten och enkelheten hos något kosttillskott är lika viktig som dess ingredienser. Biotech USA Ashwagandha kommer i en liten flaska med 60 kapslar, vilket gör den enkel att transportera och dosera. Varje roll ger en dos av 245 mg, vilket, i ärlighetens namn, anses vara åt det lägre hållet för ett ashwagandha-tillskott. Denna lågdosering kan göra att du går igenom din 60 kapsel-flaska mycket snabbare än beräknat. Det är viktigt att sätta detta perspektiv – trots ett attraktivt pris, kommer du kanske att behöva köpa mer än en flaska per månad beroende på din individuella doseringsplan.

Biotech USA Ashwagandha Ingredienser och Absorption

Ashwagandha är det primära aktiva ämnet i Biotech USA Ashwagandha, men en mycket låg andel withanolider (endast 1,5%) innebär att kvaliteten på ashwagandha kan ifrågasättas. Withanolider är de aktiva kemiska komponenterna i ashwagandha som är ansvariga för de flesta av växtens hälsofördelar. En lägre procentandel kan därför minska produktens effektivitet. Dessutom finns det inga ytterligare aktiva ämnen i produkten, vilket kan göra att vissa konsumenter känner att tillskottet saknar element för att ge en fullständig hälsolösning. Slutligen berörande produktens absorberingsförmåga, är det värt att nämna att varje individ absorberar och behandlar kosttillskott på olika sätt och detta kan variera beroende på många faktorer som metabolism eller tarmhälsa.

Pris och Värde för Pengarna

När det gäller priset erbjuder Biotech USA Ashwagandha ett dåligt pris på 2.48 per dos. Detta ger ett pris per mg av huvudingrediensen på enbart 0.01, vilket är ett relativt dåligt erbjudande. Denna produkt får därför ett lägre betyg när det kommer till värde för pengarna. Dess låga dosering av withanolider och doseringsantal innebär att du kan sluta spendera mer på sikt än först antaget. Dessutom verkar det inte finnas några direkta fördelar med denna produkt jämfört med andra ashwagandha tillskott på marknaden. Den är inte veganvänlig heller, vilket kan vara en nackdel för vissa konsumenter. I sammanhanget av allt detta är det kanske inte det bästa värdet.