• Hem
  • Core Ashwagandha: Test, Recension & Omdömme

Core Ashwagandha: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.55/5

Kvalité

4.5/5

EFFEKTIVITET

4.5/5

Dosering

4.5/5

Värde & Pris

4.7/5

Core Ashwagandha är rankad
9 bland alla Ashwagandha kosttillskott

Information Om Core Ashwagandha

Form

Kapslar

Portioner

90

Ashwagandha Per Portion

500 mg

Innehåller

60 Kapslar

Pris Per Dos

2.8 kr

Pris Per Innehåll

0.006 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

Ashwagandha rotextrakt (Withania somnifera, stand. till 7 % withanoloider), klumpförebyggande medel (mikrokristallin cellulosa), kapsel (bovint gelatin, renat vatten), svartpepparextrakt (piper nigrum)

Fördelar

- Väldigt prisvärd i förhållande till mängden ashwagandha-extrakt
- Bra absorberingsfömåga tack vare piperin

Nackdelar

- Innehåller inte den bästa mängden withanolider (7%)
- Inte veganvänliga tabletter

Användarvänlighet och Dosering

Core Ashwagandha-styrkan ligger i dess användarvänlighet. Med 90 kapslar per förpackning, vilket ger 90 doser, är det enkelt att hålla reda på daglig dosering och påfyllning. Varje dos levererar en anmärkningsvärd 500 mg Ashwagandha, vilket innebär att det kan vara ett utmärkt tillskott för dem som vill uppnå och bibehålla god fysisk och mental energi. Produkten, som erhåller 4.5 i doseringsbetyg, pekar på dess förmåga att leverera konsekventa resultat vid regelbunden användning. Dess avsaknad av veganvänlighet är dock en av dess större nackdelar.

Kvalitet och Absorberingsförmåga

I termer av kvalitet, betygstas Core Ashwagandha med en stadig 4.5 på 5. Men när det kommer till mängden withanolider lämnar den lite att önska, med endast 7% på varje dosering. Tillverkare skulle göra bra i att förbättra detta för att stärka produktens fulla potential. Trots detta är absorberingsförmågan hyfsat stark, mycket på grund av närvaron av piperin i ju hög grad. Piperin, känt för att öka kroppens förmåga att ta upp vissa näringsämnen, ser till att du får allt du kan ur varje dos av denna produkt.

Prisvärdhet

På prismässig nivå finns det inget tvivel om att Core Ashwagandha levererar utmärkt värde. Med ett total betyg på 4.7 när det gäller prisvärdhet, är kost per dosering låg vid 2.77, medan kostnaden per mg av huvudingrediens ligger på 0.0055. Detta gör den till ett mycket budgetvänligt alternativ för alla som vill lägga till Ashwagandha i sin dagliga rutin utan en tung ekonomisk belastning. Dessutom är den stora mängden Ashwagandha i varje portion, tillsammans med piperinets aktiva närvaro, säker på att du får valuta för pengarna.