• Hem
  • Core Selenium Caps: Test, Recension & Omdömme

Core Selenium Caps: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.72/5

Kvalité

4.7/5

EFFEKTIVITET

4.6/5

Dosering

4.7/5

Värde & Pris

4.9/5

Core Selenium Caps är rankad
2 bland alla Selen kosttillskott

Information Om Core Selenium Caps

Form

Kapslar

Portioner

90

Selen Per Portion

200 µg

Innehåller

60 Kapslar

Pris Per Dos

1.10 kr

Pris Per Innehåll

0.006 kr per 1 µg

Innehållsförteckning

fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), mineral (selenmetionin), kapselskal (bovint gelatin)

Fördelar

- Mycket prisvärt alternativ (finns möjligthet att köpa större mängder för bulkrabatt)
- Bra dosering på 200 mcg per kapsel
- Bioaktiv och lättupptagbar form (slenmetionin)

Nackdelar

- Inte veganvänliga kapslar

Användarupplevelse och Kvalité

Som en erfaren nutrist med gedigen bakgrund inom området, kan jag definitivt intyga att Core Selenium Caps framstår som ett överlägset val när det kommer till både kvalité och användarupplevelse. Med en stark betygsättning på 4.7 av 5 i kvalité, verkar det tydligt att kosttillskottet verkligen lever upp till förväntningarna. Varje förpackning levereras med 90 kapslar, vilket ger god valuta för pengarna. Dessutom är doseringen på 200µg per kapsel, vilket ligger i linje med de rekommenderade dagliga intagen. Förtjänsten för det höga betyget i användarupplevelsen är utan tvekan det faktum att Core Selenium Caps är designade för att vara bioaktiva och lätta att absorbera.

Värde för Pengarna och Dosering

En annan styrka med Core Selenium Caps är att det är ett mycket prisvärt alternativ. Med ett värdebetyg på 4.9 av 5, är det tydligt att du får mycket för pengarna när du väljer detta tillskott. Och om du är i behov av att köpa större mängder finns möjligheten att få bulkrabatt, vilket är ytterligare en fördel. Priset per dosering är 1.1 och priset per µg av huvudingrediensen är 0.495. Detta gör det till ett ekonomiskt val för de som vill tillföra mer selen till sin kost.

Begränsningar och Potentiella Nackdelar

Medan Core Selenium Caps på många sätt framstår som ett toppval inom kosttillskott, finns det en nackdel som kan påverka vissa användare. Tyvärr är kapslarna inte veganvänliga. Medan detta inte kommer att påverka alla användare, kan det vara ett problem för de som följer en strikt vegansk kost. Men trots denna lilla nackdel är overall bedömningen av Core Selenium Caps extremt positiv, med ett övergripande betyg på 4.725 av 5.