• Hem
  • Elexir Pharma Coenzyme Q10: Test, Recension & Omdömme

Elexir Pharma Coenzyme Q10: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.45/5

Kvalité

4/5

EFFEKTIVITET

4.5/5

Dosering

4.5/5

Värde & Pris

4.8/5

Elexir Pharma Coenzyme Q10 är rankad
10 bland alla Q10 kosttillskott

Information Om Elexir Pharma Coenzyme Q10

Form

Tabletter

Portioner

60

Q10 Per Portion

100 mg

Innehåller

60 Tabletter

Pris Per Dos

3 kr

Pris Per Innehåll

0.03 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

Ekologisk** linfröolja (Linum Usitatissimum), gelatin (bovint), ubikinon (coenzym Q10), stabiliseringsmedel (glycerol), vitamin C, riboflavin, lecitin (soja), färgämne (järnoxider och järnhydroxider).**SE-EKO-06

Fördelar

- Extremt prisvärt alternativ
- Berikat med vitamin C och B2
- Tillverkad med ekologisk linfröolja

Nackdelar

- Inte den bästa kvalitén

Användarupplevelse och Absorption

Elexir Pharma Coenzyme Q10 är utan tvekan en prisvärd produkt med 60 tabletter per förpackning, vilket enligt min erfarenhet, ger en tillräckligt mängd för att märkbart påverka vår hälsa. Var och en av dessa tabletter är laddade med 100 mg coenzym Q10, förstärkt med vitamin C och B2 – vitala komponenter för alla som strävar efter optimala hälsoutkomster. Att detta tillskott kommer berikat med dessa viktiga näringsämnen ger det ett försprång jämfört med många andra produkter på marknaden. Elexir Pharma Coenzyme Q10 har en imponerande absorberingsförmåga på 4.5 av 5, vilket innebär att de aktiva ingredienserna snabbt blir tillgängliga för kroppen – en aspekt som inte bör underskattas i valet av kosttillskott.

Dosering och Kvalitet

Utfodringen av doseringsmängden har alltid varit en viktig faktor vid utvärdering av kosttillskott och Elexir Pharma Coenzyme Q10 står upp mot testet mycket bra, med ett betyg på 4.5. En dos ger dig tillräckligt med Q10 och dessutom vitamin C, Lecitin och Riboflavin för att komplettera din kost och stödja din kroppsfunktion. Vad gäller kvaliteten, som är grundläggande för effektiviteten hos alla tillägg, uppnår det här tillskottet ett respektabelt 4 av 5. Med detta sagt, har det nämnts att det kanske inte är den bästa kvalitén på marknaden. Även om det ständigt är viktigt att sträva efter de högsta kvalitetsprodukterna, är det värt att betona att prisvärdheten och det ökade näringsvärdet i det här tillskottet inte bör förbises.

Prisvärdhet

När det kommer till kostnadsvärde överglänser Elexir Pharma Coenzyme Q10 en stor del av konkurrensen med ett värde för prisbetyg på 4.8 av 5. Med ett pris per dos på ungefär 3 kronor och pris per mg av den huvudsakliga ingrediensen, Coenzyme Q10, på ca 1.79 kronor, får du en mycket bra affär för ett koenzym Q10-tillskott av denna kvalitet. Dessutom är tillägget tillverkat med ekologisk linfröolja, vilket innebär att du också bidrar till din hälsa med hjälp av rent naturliga ingredienser, vilket gör det hela än mer attraktivt.