• Hem
  • Elexir Pharma Selen Komplex: Test, Recension & Omdömme

Elexir Pharma Selen Komplex: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.53/5

Kvalité

4.4/5

EFFEKTIVITET

4.7/5

Dosering

4.5/5

Värde & Pris

4.5/5

Elexir Pharma Selen Komplex är rankad
12 bland alla Selen kosttillskott

Information Om Elexir Pharma Selen Komplex

Form

Kapslar

Portioner

100

Selen Per Portion

100 µg

Innehåller

60 Kapslar

Pris Per Dos

1.00 kr

Pris Per Innehåll

0.01 kr per 1 µg

Innehållsförteckning

Fyllnadsmedel (cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa), selenberikad jäst (Saccharomyces cerevisiae), selen L-metionin, klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Fördelar

- Organiskt selen i veganvänliga kapslar
- Lättabsorberat
- Enkla att svälja

Nackdelar

- Inte den högsta kvaliten

Användarvänlighet och Kvalité

Elexir Pharma Selen Komplex är rikt på antioxidanten Selen och kommer levererad i en praktisk förpackning innehållandes 100 veganvänliga kapslar. Jag har stor erfarenhet av olika kosttillskott, och jag uppskattar särskilt kapslar som dessa på grund av deras användarvänlighet. Tack vare deras släta yta är de lätta att svälja, vilket är en stor fördel för de som har svårt att inta större tabletter. Selenkomplexets kvalité får betyget 4.4 av 5, vilket signalerar att Elexir Pharma håller en anmärkningsvärd standard, även om det inte är i den absoluta toppklassen.

Absorberingsförmåga och Dosering

Ett element jag alltid lägger stor vikt vid när jag utvärderar kosttillskott är absorberingsförmågan. Elexir Pharma Selen Komplex får höga poäng här med 4.7 av 5. Dess exklusiva formel gör Selen-antioxidanten lättabsorberad av kroppen, vilket säkerställer maximal effekt av doseringen. Doseringen är fördelaktig, vid 100µg per kapsel. Denna dosering passar intervarierande behov och gör det enkelt att justera intaget efter individuella behov och rådgivningarna från en kvalificerad nutrist eller läkare.

Värde för Priset

När det kommer till prisvärdhet, skattar jag Elexir Pharma Selen Komplex som väl värt sitt pris med 4.5 av 5. Med tanke på priset på 0.99 per dosering, och 0.01 kr per µg av huvudingrediensen, tycker jag att detta tillägg ger ett bra värde och en betydande investering i din hälsa. Även om den inte har den högsta kvalitén, vilket noteras som en nackdel, är fördelarna med organisk selen i lättabsorberade, veganvänliga kapslar värt att beakta. Låt din prioritering av självskött hälsa reflekteras i valet av kosttillskott.