• Hem
  • Elexir Rosenrot: Test, Recension & Omdömme

Elexir Rosenrot: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.15/5

Kvalité

4.7/5

EFFEKTIVITET

4/5

Dosering

4/5

Värde & Pris

3.9/5

Elexir Rosenrot är rankad
7 bland alla Rosenrot kosttillskott

Information Om Elexir Rosenrot

Form

Tabletter

Portioner

40

Rosenrot Per Portion

125 mg

Innehåller

60 Tabletter

Pris Per Dos

4.1 kr

Pris Per Innehåll

0.033 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

Fyllnadsmedel (cellulosa, dikalciumfosfat, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), rosenrotextrakt (rhodiola rosea L), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylmetylcellulosa), Bioperine® (svartpepparextrakt [piper nigrum L]), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), pantotensyra (kalcium d-pantotenat).

Fördelar

- Standardiserad och säker dosering
- Bra absorberingsförmåga tack vare svartpepparextrakt

Nackdelar

- Relativt lågdoserat alternativ

Användarupplevelse av Elexir Rosenrot

Elexir Rosenrot är ett kosttillskott som utformat för att leverera en standardiserad och säker dos av rosenrot och vitamin B5. Som en erfaren nutrist med utförlig erfarenhet av att testa och utvärdera kosttillskott, har jag funnit att Elexir Rosenrot underlättar för kroppen att tillgodogöra sig dessa väsentliga näringsämnen, och det tack vare inkluderingen av svartpepparextrakt, ett ämne känt för att förbättra absorberingsförmågan. Dock, är det värt att notera att det även visat sig vara ett relativt lågdoserat alternativ, med bara 125mg per dos, vilket kan vara av intresse för dem som söker högre doser.

Kvalitet och dosering av Elexir Rosenrot

När det gäller kvalitet, håller Elexir Rosenrot en hög standard – 4.7 av 5. Varje förpackning innehåller 80 tabletter, innebärande att du får 40 doser per förpackning. Detta är faktiskt ett ganska bra värde, särskilt om du jämför med andra kosttillskott på marknaden. Doseringen på 125mg per dos, som jag nämnde tidigare, kan dock vara en nackdel för vissa, trots att den stadieindelade doseringen bidrar till säkerhet och konsistens.

Värde för pris med Elexir Rosenrot

Priset för Elexir Rosenrot är i linje med många andra kosttillskott på marknaden. Till ett pris per dosering på 4.125 och ett pris per mg av huvudingrediensen på 0.033 är det ganska rimligt. Med det sagt, med vårt övergripande betyg på 4.15 av 5 och värde för prisbetyget på 3.9, tyder det definitivt på att detta tillskott är ett bra värde för pengarna, särskilt med tanke på den högkvalitativa sammansättningen och den standardiserade doseringen.