• Hem
  • Great Earth Ashwagandha: Test, Recension & Omdömme

Great Earth Ashwagandha: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.43/5

Kvalité

4.5/5

EFFEKTIVITET

4/5

Dosering

4.7/5

Värde & Pris

4.5/5

Great Earth Ashwagandha är rankad
15 bland alla Ashwagandha kosttillskott

Information Om Great Earth Ashwagandha

Form

Kapslar

Portioner

60

Ashwagandha Per Portion

600 mg

Innehåller

60 Kapslar

Pris Per Dos

3.6 kr

Pris Per Innehåll

0.006 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

Ashwagandhaextrakt (rot av Withania somnifera), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), klumpförebyggande medel (veg. magnesiumsalt av fettsyror), medellånga triglycerider (från kokos), svartpepparextrakt (Piper nigrum), pantotensyra (kalcium-d-pantotenat).

Fördelar

- Delbara kapslar som du enkelt kan blanda med mat eller dryck
- Bra effektiv dosering

Nackdelar

- Låg mängd withanolider (2.5%)

Användbarhet och dosering

Det fantastiska med Great Earth Ashwagandha är dess hyper mångsidiga användning. Kapslarna är delbara vilket ger friheten att blanda det antingen med dina måltider eller drycker, vilket underlättar intag av denna produkt. Nyckelordet här är konveniens. Med 600mg per dos, innehåller det redan en potent dosering som är både effektiv och säker. Så sett ur en nutrist perspective 4.7 i poäng för dosering är högst berättigat och i linje med vad jag skulle förvänta mig från ett företag som Great Earth.

Kvalitet och absorberingsförmåga

När vi kommer till kvaliteten, står Great Earth Ashwagandha upp till sina krav. Med ett betyg på 4.5, levererar produkten i fråga en stark profil. Ashwagandhan i dessa kapslar absorberas lätt och effektivt av kroppen. Ämnet ashwagandha är känt för sina adaptogena egenskaper, vilket bidrar till att motstå stress, så att detta tillägg blir ett mycket viktigt tillägg till din dagliga rutin. En dock viktig punkt här att nämna är innehållet av withanolider, en viktig bioaktiv komponent i ashwagandha. Med en mängd av 2.5%, ligger det lågt jämfört med andra ashwagandha-tillskott på marknaden. Detta kan ses som en nackdel hos produkten.

Värde för pris och kostnadsinformation

I dessa ekonomiska tider uppskattas alltid ett bra värde för priset. Vi ger Great Earth Ashwagandha en 4.5 i betyg för dess värde vid kostnaden på 3.58 kr per portion och 0.0059 per mg ashwagandha. Det är konkurrenskraftigt och prisvärt, särskilt med tanke på doseringen och kvaliteten av tillägget. Med 120 stycken kapslar i en förpackning, finns det tillräckligt för 60 dagars konsumtion. Med andra ord, är denna kostnadsinformation både ekonomisk och praktisk för dig som vill ha högkvalitativ ashwagandha till ett rimligt pris.