• Hem
  • Great Earth Coenzyme Q10: Test, Recension & Omdömme

Great Earth Coenzyme Q10: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.73/5

Kvalité

4.7/5

EFFEKTIVITET

4.9/5

Dosering

4.6/5

Värde & Pris

4.7/5

Great Earth Coenzyme Q10 är rankad
1 bland alla Q10 kosttillskott

Information Om Great Earth Coenzyme Q10

Form

Tabletter

Portioner

50

Q10 Per Portion

120 mg

Innehåller

60 Tabletter

Pris Per Dos

4.6 kr

Pris Per Innehåll

0.038 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

Extra jungfruolja, ubikinon, hydroxipropylmetylcellulosa med klorofyll (veg. kapsel), askorbinsyra, ytbehandlingsmedel (kandelillavax), svartpepparextrakt (Piper nigrum) d-alfatokoferylacetat (sesam), L-selenometionin, metylkobalamin.

Fördelar

- Ökad upptagningsförmåga med svartpepparextrakt
- Prisvärt alternativ
- Innehåller även Vitamin E, C, B12 och selen

Nackdelar

- Relativt högt pris per dosering då varje tablett innehåller 120 mg Q10

Innehåll och formel

Great Earth’s Coenzyme Q10 är utrustad med 120 mg Q10 per dos, vilket är en märkbar styrka som man inte ofta ser hos andra tillverkare. Detta återspeglar den omsorg och precision som Great Earth lägger i sina produkter. Utöver Q10, erbjuder den här formulan flera andra aktiva ingredienser som Vitamin C, Vitamin E, B12 och selen. Det är dessa kraftfulla antioxidanter som bidrar till att stärka immunförsvaret och främjar hudhälsa. Däremot, den höga koncentrationen av Q10 gör att priset per dosering blir något högre än genomsnittet, vilket kan vara en nackdel för vissa.

Absorption och dosering

Absorberingsförmågan är en av de mest kritiska aspekterna av alla kosttillskott, och det är här Great Earth’s Coenzyme Q10 verkligen skiner. Med en absorptionsscore på 4.9 av 5, är det tydligt att de har tänkt på biotillgängligheten av deras produkt. De har inkluderat svartpepparextrakt i formulan, som är känt för att förbättra upptagningsförmågan av andra ämnen i kroppen. Doseringen är också lätt att hantera med 50 tabletter i en flaska, vilket gör att du får en månads försörjning vid daglig dosering.

Pris och värde

Trots den höga prislappen per dos, vilket är en direkt följd av den höga koncentrationen av Q10, är Great Earth’s Coenzyme Q10 ett prisvärt alternativ. Med ett totalbetyg på 4.73 av 5, och med kvalitets- och prisbetyg på 4.7 av 5, får man mycket för pengarna. Den höga koncentrationen av Q10 tillsammans med de andra aktiva ingredienserna ger ett starkt värde som går långt utöver den initiala kostnaden. Dessutom, med tanke på att denna produkt har fått höga betyg för kvalitet, absorberingsförmåga och dosering, gör att det är svårt att hitta en produkt med samma mervärde på marknaden.