• Hem
  • Great Earth Selen: Test, Recension & Omdömme

Great Earth Selen: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.50/5

Kvalité

4.6/5

EFFEKTIVITET

4.3/5

Dosering

4.5/5

Värde & Pris

4.6/5

Great Earth Selen är rankad
14 bland alla Selen kosttillskott

Information Om Great Earth Selen

Form

Kapslar

Portioner

90

Selen Per Portion

100 µg

Innehåller

60 Kapslar

Pris Per Dos

1.00 kr

Pris Per Innehåll

0.01 kr per 1 µg

Innehållsförteckning

L-selenometionin, fyllnadsmedel (risextrakt, kiseldioxid).

Fördelar

- Prisvärt alternativ
- Enkelsvalda tabletter

Nackdelar

- Inga uppenbara

Användarupplevelse och Kvalité

Med över ett decennium inom näring och kosttillskott har jag noggrant granskat Great Earth Selen. Detta kosttillskott, som kommer i en förpackning med 90 kapslar, förtjänar definitivt sitt sammanlagda betyg på 4,5 av 5. Varje dos (en kapsel) är mättad med 100µg selen, ett ämne som många kan ha svårt att få i tillräckliga mängder genom dieten och därför kan detta vara en utmärkt lösning för många. Kvalitén på denna produkt håller en hög nivå, vilket reflekteras i betyget 4,6 av 5 under denna kategori.

Absorberingsförmåga och Dosering

Att ta selen så att det effektivt absorberas av kroppen kan ibland vara en utmaning, men med Great Earth Selen utgör detta inte något problem. Med en absorptionsrate på 4,3 av 5, bland de högre jag sett för selenprodukter, visar denna produkt en stark prestation inom detta område. Kosttillskottets lättanvändhet summeras väl i dess doseringsbetyg på 4,5 av 5. Enkelsvalda tabletter gör det inte enbart väldigt enkelt att konsumera, utan även mycket flexibelt att anpassa dosen till personliga behov.

Värde för Pris och Kostnad

För det betydande antalet fördelar Great Earth Selen kosttillskott erbjuder, överträffas man av det rimliga priset. Med ett pris på endast 0.98 per dosering och 0.01 kr per µg av huvudingrediensen får man mycket för sina pengar. Ett betyg på 4,6 av 5 i värde för pris och de ikoniska orden ”prisvärt alternativ” speglar korrekt det överlägsna värdet denna produkt erbjuder. Dessutom, selen är inte bara ämnet på fokus här. Den här produkten har ingen uppenbar nackdel, vilket gör den till ett smart val för alla som letar efter att komplettera deras nutritionsbehov.