• Hem
  • Healthwell Ashwagandha Extrakt: Test, Recension & Omdömme

Healthwell Ashwagandha Extrakt: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.28/5

Kvalité

4.2/5

EFFEKTIVITET

4.2/5

Dosering

4.3/5

Värde & Pris

4.4/5

Healthwell Ashwagandha Extrakt är rankad
17 bland alla Ashwagandha kosttillskott

Information Om Healthwell Ashwagandha Extrakt

Form

Kapslar

Portioner

60

Ashwagandha Per Portion

400 mg

Innehåller

60 Kapslar

Pris Per Dos

2.5 kr

Pris Per Innehåll

0.006 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

Ashwagandhaextrakt (Withania somnifera, 1,5 % withanolider), vegetabilisk kapsel (hydroxypropylmetylcellulosa), maltodextrin, aminosyra (leucin)

Fördelar

- Mycket prisvärt alternativ
- Presterar relativt bra för priset

Nackdelar

- Inte högdoserat
- Inte den bästa kvalitén

Kvalitet och innehåll

Healthwell Ashwagandha Extrakt är ett kosttillskott med en genuin innehållsdeklaration och tydligangivna mängder aktiva ämnen. Varje förpackning innehåller 60 kapslar, vilket motsvarar en månadsanvändning förutsatt att man följer den rekommenderade dagliga doseringen. Varje dos levererar 400mg Ashwagandha, vilket är en ganska standard mängd. Även om detta inte är den högsta doseringen som finns tillgänglig på marknaden, kommer att de flesta användare uppleva de hälsofördelar Ashwagandha är kända för, såsom ökad energi och minskad stress. En liten brist med Healthwell Ashwagandha extrakt är kvaliteten; medan den slår många av de billigare märkerna, finns det fortfarande premiumprodukter som erbjuder bättre rå vara, vilket är något att tänka på för kvalitetsmedvetna konsumenter.

Dosering och absorberingsfärmåga

Healthwell Ashwagandha Extrakt är lätt att ta, vilket är en klar fördel för dem som inte tolererar besvärliga supplement. Doseringen på 400mg per kapsel gör det möjligt för användare att justera intaget baserat på sina individuella behov. Vid behov kan man också enkelt öka dosen utan att överskrida rekommenderade gränser. När det kommer till absorptionsförmågan, skiljer sig Healthwell Ashwagandha Extrakt inte mycket från andra Ashwagandha-tillskott på marknaden. Det finns ingen specificerad biotillgänglighetsförstärkare inkluderad, vilket kan vara något att tänka på för dem som söker maximalt upptag.

Pris och värdering

På prisfronten är Healthwell Ashwagandha Extrakt ett mycket konkurrenskraftigt alternativ. Priset per dosering ligger på endast 2.48, och prismässigt ligger detta produkten mycket nära topplacering. Med tanke på att du får en tillräcklig dosering av Ashwagadnha, en lättanvänd kapselform, och en månads leverans, är detta helt klart ett supplement som ger dig god valuta för pengarna. Däremot finns det märken där ute som erbjuder högre kvalitet, men för den genomsnittlige användaren ger Healthwell Ashwagandha extrakt ändå mycket värde för pengarna.