• Hem
  • Healthwell Q10: Test, Recension & Omdömme

Healthwell Q10: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.1/5

Kvalité

4.7/5

EFFEKTIVITET

4.3/5

Dosering

3/5

Värde & Pris

4.4/5

Healthwell Q10 är rankad
15 bland alla Q10 kosttillskott

Information Om Healthwell Q10

Form

Tabletter

Portioner

60

Q10 Per Portion

30 mg

Innehåller

60 Tabletter

Pris Per Dos

1.7 kr

Pris Per Innehåll

0.055 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

MCT-olja (medellånga fettsyror från kokosnöt), coenzym Q10 (100 % rent ubikinon), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande ämne (risextrakt), vegetabilisk kapsel (hydroxypropylcellulosa)

Fördelar

- Billigt alternativ sett till pris per dos
- Bra kvalité
- Mycket små kapslar som är enkla att svälja

Nackdelar

- Liten mängd Q10 per dosering

Kvalité och prisvärdhet

Som en erfaren nutritionist kan jag säga att detta är en kostnadseffektiv produkt när vi ser på priset per dosering. Tack vare mitt omfattande arbete med att granska olika kosttillskott, är jag väl bevandrad i att jämföra priser och kvaliteter. I detta fall erbjuder Healthwell Q10 ett billigt alternativ. Dess innehåll på 60 tabletter per förpackning, tillsammans med ett pris på 1,65 per dosering, placerar det definitivt i topplistan över prisvärda Q10-tillskott. Kvaliteten möter också förväntningarna på 4,7 av 5 vilket påpekar dess goda kvalitetskontroll och tillförlitlighet.

Användning och god absorberingsförmåga

Som veteran inom kosttillskottsvärlden prioriterar jag alltid enkel användning och god absorberingsförmåga. Med Healthwell Q10 tar du bara en mycket liten kapsel, vilket gör det otroligt enkelt att svälja. Absorberingsförmågan ligger på en stark 4,3 av 5. Fortfarande, medan denna produkt stoltserar med bra absorbering, är det viktigt att nämna att mängden Q10 per dosering ligger något lägre än vad vissa andra produkter erbjuder.

Dosering och innehåll

Efter att ha utvärderat otaliga kosttillskott, vet jag att det är en delikat balans mellan pris och innehåll. Healthwell Q10 levererar ett prisvärt val, även om doseringen av den aktiva ingrediensen kan vara något låg för somliga, då varje dos endast innehåller 30mg av den aktiva ingrediensen Q10. Detta gör att tabletten får en doseringsranking på 3 av 5. Dock, för den genomsnittliga användaren kan detta vara tillräckligt, speciellt med tanke på prisvänligheten.