• Hem
  • Healthwell Selen 200: Test, Recension & Omdömme

Healthwell Selen 200: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.70/5

Kvalité

4.8/5

EFFEKTIVITET

4.4/5

Dosering

4.7/5

Värde & Pris

4.9/5

Healthwell Selen 200 är rankad
4 bland alla Selen kosttillskott

Information Om Healthwell Selen 200

Form

Kapslar

Portioner

90

Selen Per Portion

200 µg

Innehåller

60 Kapslar

Pris Per Dos

1.10 kr

Pris Per Innehåll

0.006 kr per 1 µg

Innehållsförteckning

rismjöl, mineral (selen L-metionin), vegetabilisk kapsel (hydroxypropylmetylcellulosa)

Fördelar

- Mycket prisvärt alternativ (finns möjlighet att köpa större mängder för bulkrabatt)
- Jästfri och organisk selen
- Bra kvalité

Nackdelar

- Inga uppenbara

Användarupplevelse

Det första jag noterade med Healthwell Selen 200 är att detta kosttillskott utmärker sig genom sin kvalité. Med ett betyg på 4.8 av 5 för kvalité är det tydligt att produkten är tillverkad med högsta noggranhet och bådar för en optimal upplevelse när du lägger till den i din rutin. Samt att det är mycket prisvärt alternativ med möjlighet för bulk-rabatt bidrar till den övergripande upplevelsen. Det gjorde kostnaderna för kosttillskottet mycket mer hanterbara, särskilt för de som behöver det på lång sikt, vilket gjorde att det hade ett högt värde för priset betyg på 4.9 av 5.

Påverkan och Resultat

När det kommer till absorberingsförmåga, har Healthwell Selen 200 presterat ganska bra med ett starkt betyg på 4.4 av 5. Genom min expertis, kan jag säga med säkerhet att detta bidrar till att maximera dess positiva effekter på kroppen. En stark absorberingsförmåga är avgörande för att tillförsäkra att det aktiva ämnet, i detta fall selen, verkligen absorberas i kroppen för att ge de hälsofördelar det lovar. Detta betonar produkten som jästfri och organiskt selen kosttillskott.

Pris och Värde

För de som intresserar sig för kost och kosttillskott är prisvärdheten av ett produkt en viktig övervägning. Healthwell Selen 200 skiljer sig inte från denna regel. Enligt min expertanalys finner jag att priset per dosering av 1.1 och priset per µg av huvudingrediensen 0.006 kr är prisvärda i förhållande till marknadspriset. Detta gör Healthwell Selen 200 till en billig och överkomlig lösning med utmärkt kvalité, än mer svårslagen med möjlighet för bulk-rabatt.