• Hem
  • Healthwell Vitamin E + Selen: Test, Recension & Omdömme

Healthwell Vitamin E + Selen: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.65/5

Kvalité

4.6/5

EFFEKTIVITET

4.6/5

Dosering

4.7/5

Värde & Pris

4.7/5

Healthwell Vitamin E + Selen är rankad
7 bland alla Selen kosttillskott

Information Om Healthwell Vitamin E + Selen

Form

Kapslar

Portioner

60

Selen Per Portion

200 µg

Innehåller

60 Kapslar

Pris Per Dos

2.50 kr

Pris Per Innehåll

0.012 kr per 1 µg

Innehållsförteckning

Naturlig vitamin E (d-alfa-tokoferolacetat), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), kokosolja (MCT), mineral (selenmetionin)

Fördelar

- Innehåller både selen och vitamin E som samverkar i kroppen
- Lättabsorberad form
- Relativt prisvärt alternativ

Nackdelar

- Lite större tabletter

Användarvänlighet och Kvalité

Healthwell Vitamin E + Selen kosttillskott kombinerar effektivt två viktiga aktiva ämnen för en boostad hälsosam funktion. En av de styrkor jag märkte omedelbart när jag utvärderade det här kosttillskottet är dess höga kvalité, som med en bedömning av 4.6 av 5, kommer väldigt nära perfektion. Kvalitén speglas inte bara i produktens formel utan också i dess enkla användning. Det behöver sägas att dessa kapslar är något större, vilket kan vara en utmaning för de som har svårigheter att svälja. Trots detta, är fördelarna med denna kombination av vitamin E och selen något som inte enkelt kan förbises.

Absorberingsförmåga och Dosering

Ett av de mest fördelaktiga egenskaperna med Healthwell Vitamin E + Selen är dess lättabsorberade form. Med en absorberingsförmåga på 4.6 av 5, utgör det här kosttillskottet en lättillgänglig lösning för de som vill säkerställa att de får den optimala mängden av dessa essentiella näringsämnen. Varje dos av dessa kosttillskott tillhandahåller 200µg av den huvudsakliga aktiva ingrediensen, vilket resulterar i en mängd fördelar för kroppen, inklusive förstärkt immunförsvar och antioxidativ funktion.

Värde för Pris

Healthwell Vitamin E + Selen-kosttillskottet avlägsnar definitivt några tvivel om kostnads-effektivitet. För en pris per dosering på 2.48 kr och ett pris per µg av huvudingrediensen på 0.012 kr, så ger detta kosttillskott en imponerande mängd värde. Det placeras inom ett mycket rimligt prisintervall, vilket gör det till en attraktiv investering för din hälsa. Ett betyg på 4.7 för både dosering och värde för pris speglar den gemensamma uppfattningen om dess överlägsenhet när det gäller kostnads-effektivitet.