• Hem
  • Helhetshälsa Ashwagandha: Test, Recension & Omdömme

Helhetshälsa Ashwagandha: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.53/5

Kvalité

4.4/5

EFFEKTIVITET

4.5/5

Dosering

4.7/5

Värde & Pris

4.5/5

Helhetshälsa Ashwagandha är rankad
10 bland alla Ashwagandha kosttillskott

Information Om Helhetshälsa Ashwagandha

Form

Kapslar

Portioner

30

Ashwagandha Per Portion

600 mg

Innehåller

60 Kapslar

Pris Per Dos

3.9 kr

Pris Per Innehåll

0.007 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

Ashwaganda-extrakt (från Withania somnifera, 7 % withanolider), ekologiskt ashwagandha rotpulver. Vegetabilisk kapsel tillverkad av cellulosa. Ashwagandha är en naturlig råvara: färgskiftningar kan förekomma 28 % av innehållet är ekologisk ingrediens, SE-EKO-04

Fördelar

- Relativt prisvärt alternativ
- Mindre lättsvalda tabletter

Nackdelar

- Inte särskilt högdoserat (7% withanolider)

Användarupplevelse och dosering

Jag fick nyligen chansen att testa Ashwagandha-kosttillskott från det etablerade märket Helhetshälsa. Varje burk innehåller 60 kapslar, vilket räcker för en månads användning, utgående från en rekommenderad daglig dos om två kapslar. Det är värt att notera att varje dos på 600mg ligger i det undre spannet av dosintervallet för ashwagandha, men jag fann att det var tillräckligt för att få märkbara effekter. Doseringsupplevelsen var smidig, kapslarna var tillräckligt små för att gå ner lätt, vilket gör detta till en lättanvänd och bekväm produkt.

Kvalitet och Ingredienser

När man granskar Helhetshälsa Ashwagandha ur ett kvalitetsperspektiv, är det imponerande att se hur de lyckats balansera prisvärdhet med produktkvalitet. En djupgående analys av ingredienserna påvisar att enda aktiva ingrediensen är Ashwagandha. Den här enkla formeln betyder att du vet exakt vad du får med varje dos. Jag bedömer produktkvaliteten till 4.4 av 5. Dock, det finns ett potentiellt önskemål om en högre koncentration av withanolider, då de standardiserade extraktens koncentration på 7% ligger något under genomsnittet.

Prisvärdhet

Helhetshälsa’s Ashwagandha sticker ut när det kommer till prisvärdhet. Med ett pris per dos på 3.9kr och ett pris per mg av huvudingrediensen på 0.0065kr, är denna produkt ett relativt ekonomiskt alternativ för de som söker en väg till att integrera Ashwagandha i deras dagliga rutin. Sammanvägt med dess bra absorberingsförmåga och doseringsbekvämlighet, landar Helhetshälsa’s Ashwagandha på ett imponerande betyg av 4.5 av 5 när det gäller värde för pengarna.