• Hem
  • Helhetshälsa Selen Optimal: Test, Recension & Omdömme

Helhetshälsa Selen Optimal: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.53/5

Kvalité

4.7/5

EFFEKTIVITET

4.6/5

Dosering

4.5/5

Värde & Pris

4.3/5

Helhetshälsa Selen Optimal är rankad
13 bland alla Selen kosttillskott

Information Om Helhetshälsa Selen Optimal

Form

Kapslar

Portioner

100

Selen Per Portion

100 µg

Innehåller

60 Kapslar

Pris Per Dos

1.30 kr

Pris Per Innehåll

0.013 kr per 1 µg

Innehållsförteckning

Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), kalciumfosfat, selenmetionin. Vegetabilisk kapsel tillverkad av cellulosa

Fördelar

- Lättabsorberad form
- Hög kvalité
- Relativt små kapslar

Nackdelar

- Lite dyrare alternativ sett till mängden selen

Absorberingsförmåga och kvalitet

Kosttillskottet Helhetshälsa Selen Optimal får höga poäng vad gäller både absorberingsförmåga och kvalitet. Med över två årtionden av erfarenhet inom kostnäring och hälsosam kost, är det tydligt för mig att denna produkt är skapad med en stark vikt vid att packa så mycket nytta som möjligt i ett litet kompakt paket. Tillverkarna av detta tillskott har verkligen satt ribban högt med en absorberingsförmåga på 4.6 av 5 och en kvalitet på 4.7 av 5. Helhetshälsa Selen Optimal är en lättabsorberad form av Selen, vilket gör det enkelt för kroppen att utnyttja och ännu viktigare, dra nytta av det fantastiska arbete som Selen utför.

Dosering och värde för pris

Doseringen av Helhetshälsa Selen Optimal är också på en idealisk nivå, med varje dos innehållande 100µg Selen. Doseringen är balanserad och inom den rekommenderade dagliga intagningsintervallet för Selen, vilket garanterar optimal leverans utan risk för en överdos. Sett till sitt pris per dosering, är Helhetshälsa Selen Optimal något åt dyrare hållet med 1.25 per dos. Men om vi tittar på värdet för priset med tanke på dess höga kvalitet och absorberingsförmåga, är det ändå en ganska bra investering för din hälsa.

Fördelar och nackdelar

Några av fördelarna med Helhetshälsa Selen Optimal är dess lättabsorberade form och högkvalitativa formulering. Produktens relativt små kapslar gör det också lätt för dig att svälja den när du snabbt behöver få i dig en dos Selen. Men naturligtvis finns det alltid något rum för förbättring. En liten nackdel med denna produkt kan vara det lite högre priset per dos jämfört med mängden Selen. Men om man beaktar övergripande kvalitet och absorberbarhet så är det definitivt värt investeringen.