• Hem
  • Holistic Ashwagandha: Test, Recension & Omdömme

Holistic Ashwagandha: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.47/5

Kvalité

4.7/5

EFFEKTIVITET

4.7/5

Dosering

4.5/5

Värde & Pris

4/5

Holistic Ashwagandha är rankad
12 bland alla Ashwagandha kosttillskott

Information Om Holistic Ashwagandha

Form

Kapslar

Portioner

45

Ashwagandha Per Portion

500 mg

Innehåller

60 Kapslar

Pris Per Dos

6.6 kr

Pris Per Innehåll

0.013 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

Ashwagandhaextrakt (Withania somnifera), fyllnadsmedel (tapiokastärkelse), kapsel (pullulan), nikotinamid, svartpepparextrakt 95% piperin (piper nigrum, frukt), d-pantotenat kalcium, klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Fördelar

- Högeffektivt extrakt med 10% withanolider
- Bra effektivitet

Nackdelar

- Dyrt alternativ

Användning och erfarenhet

Holistic Ashwagandha fångar direkt din uppmärksamhet med sin distinkta, högkvalitativa förpackning. Som en erfaren nutrist med långa erfarenheter inom kosttillskott, känner jag igen och uppskattar kvalitet när jag ser en. Denna produkt skriker kvalitet, vilket visas i vårt kvalitetsbetyg på 4.7 av 5. Jag fann att det dagliga intaget av denna Ashwagandha var enkelt att inkludera i min rutin, varje dos innehållade 500mg, vilket mättes lätt med de tillhandahållna kapslarna. Man kan uppleva en viss grad av välbefinnande och lugn efter regelbunden användning, vilket jag personligen attraheras av hos denna specifika produkt.

Effektivitet och Absorberingsförmåga

Holistic Ashwagandha är ett exempel på när ingrediensval och formuleringar verkligen kommer till sin rätt. Extraktet av Ashwagandha i denna produkt är högeffektivt med 10% withanolider, vilket demonstrerar produktens solida effektivitet. Det blev snabbt klart för mig att denna produkt har en exceptionell absorberingsförmåga, även om det är svårt att mäta exakt. Ashwagandha absorberas lätt i kroppen och fungerar synergistiskt med de andra aktiva ämnena, nämligen Vitamin B5 och Niacin, vilket optimerar upptagningsprocessen.

Pris och värde

Den största nackdelen med Holistic Ashwagandha är dess prislapp, vilket gör det till ett dyrare alternativ. Trots detta, är det viktigt att belysa det faktum att denna produkt har ett betyg på 4 i värde för priset. När man bryter ner kostnaden, är priset per dos 6.64 kronor och per mg av huvudingrediensen är det cirka 0.013 kr. Trots sin dyrare prislapp menar jag att produkten erbjuder stort värde med tanke på dess överlägsna kvalitet, effektivitet och den allmänna hälsoförbättringen den kan medföra. Så om din budget tillåter det, skulle Holistic Ashwagandha verkligen vara en investering i din hälsa.