• Hem
  • Holistic Q10: Test, Recension & Omdömme

Holistic Q10: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.38/5

Kvalité

4.8/5

EFFEKTIVITET

4.5/5

Dosering

4/5

Värde & Pris

4.2/5

Holistic Q10 är rankad
11 bland alla Q10 kosttillskott

Information Om Holistic Q10

Form

Tabletter

Portioner

60

Q10 Per Portion

60 mg

Innehåller

60 Tabletter

Pris Per Dos

4.2 kr

Pris Per Innehåll

0.069 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

Ekologisk linfröolja*, ubikinon (Q10), förtjockningsmedel (kiseldioxid), L-askorbinsyra, vegetabiliskt kapselskal (modifierad stärkelse, fuktighetsbevarande medel (glycerol), förtjockningsmedel (karragenan från alger), färgämne (röd järnoxid), surhetsbevarande medel (natriumkarbonat)). Vegetabilisk kapsel av modifierad stärkelse, glycerol, karragenan och röd järnoxid.

Fördelar

- Skapad av äkta japansk fermenterad Q10 av hög kvalité
- Enkla tabletter att svälja (veganvänliga)
- Innehåller C-vitamin för skydd mot oxidativ stress

Nackdelar

- Inte det mest prisvärda alternativet
- Lågdoserat alternativ

Användarupplevelsen av Holistic Q10

Som en erfaren nutrist med lång erfarenhet inom kosttillskott har jag haft en positiv upplevelse med Holistic Q10. Den stora fördelen med denna produkt kommer av den äkta japanska fermenterade Q10 av hög kvalitet. Denna process garanterar att Q10 är av högsta möjliga kvalitet, vilket speglas i både mitt övergripande betyg (4.375 av 5) och kvalitetsbetyget (4.8 av 5) för detta kosttillskott.

Detta kommer i form av enkla, veganvänliga tabletter, vilket gör dem lätta att svälja. Dock är priset ett område där Holistic Q10 faller lite kort. Trots produktens höga kvalitet är det inte det mest prisvärda alternativet på marknaden just nu, med ett pris per dosering på 4.15 och ett pris per mg av huvudingrediens på 4.15.

Absorberingsförmåga och dosering av Holistic Q10

Absorberingsförmågan av Holistic Q10 är också förtjänstfullt med ett betyg på 4.5 av 5. Denna effektiva absorbering säkerställs av tillsatsen av vitamin C, som inte bara ökar upptaget av Q10, men också fungerar som ett skydd mot oxidativ stress. Detta bidrar till att återställa och upprätthålla cellernas hälsa samt förbättra deras övergripande funktion.

Doseringen av Holistic Q10 är dock en area där det finns utrymme för förbättring, då varje förpackning innehåller totalt 60 tabletter och varje dos innehåller 60mg. Med detta i åtanke sitter doseringsbetyget på 4 av 5.

Värde för pris – Holistic Q10

Holistic Q10 erbjuder ett bra värde när man tittar på kvaliteten och komponenterna; varje tablett, fylld med äkta japansk fermenterad Q10 och vitamin C, garanterar effektiv absorbering och högsta biotillgänglighet. Men i en huvud jämförelse med andra Q10-tillskott, tar produkten ett steg tillbaka på grund av det relativt högre priset och är därför betygsatt 4.2 av 5 för värde för pris.

Men det är viktigt att notera att trots det högre priset, behåller detta Q10-tillskott sin höga kvalitet och pålitliga resultat, vilket gör det till ett starkt alternativ för de som är villiga att betala lite mer för förstklassig kvalitet och effektivitet.