• Hem
  • Holistic Selen: Test, Recension & Omdömme

Holistic Selen: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.68/5

Kvalité

4.6/5

EFFEKTIVITET

4.7/5

Dosering

4.7/5

Värde & Pris

4.7/5

Holistic Selen är rankad
6 bland alla Selen kosttillskott

Information Om Holistic Selen

Form

Kapslar

Portioner

90

Selen Per Portion

200 µg

Innehåller

60 Kapslar

Pris Per Dos

1.70 kr

Pris Per Innehåll

0.008 kr per 1 µg

Innehållsförteckning

fyllnadsmedel (risstärkelse, risfiber), selenmetionin, natriumselenit, klumpförebyggande medel (kiseldioxid)

Fördelar

- Hög kvalité
- Veganvänlig kapsel
- Grym upptagningsförmåga

Nackdelar

- Inga uppenbara

Varför Dosering och Absorbering är Viktigt

Ett av de första aspekterna jag märker som erfaren nutrist är Holistic Selens generösa dos. Varje förpackning innehåller hela 90 kapslar, varvid varje dos ger 200µg selen. Den starka doseringen är definitivt ett plus, eftersom det säkerställer en robust tillämpning av den här viktiga antioxidant-beskyddande mineralen. Vad jag också gillar med denna produkt är dess utmärkta absorberingsgrad. Med en bedömd upptagningsförmåga på 4.7 av 5 kan kroppen utnyttja en stor del av selen-dosen effektivt, vilket är avgörande för att få maximal nytta.

Varför Kostnad och Värde Spelar Roll

Det är viktigt att veta att man får valuta för sina kosttillskottsinvesteringar, och Holistic Selen levererar definitivt i detta avseende. Med en pris per dosering på endast 1.6555555 SEK och 0.008 SEK per µg av huvudingrediensen, är detta tillskott mycket kostnadseffektivt. Med en betygsättning på 4.7 av 5 när det gäller prisvärde, lever den både i kvalité och på att genomgående tillhandahålla nödvändigt antioxidant-skydd.

Fördelar och Nackdelar

Så vad är bottenlinjen? Efter att ha gått igenom Holistic Selens fördelar och nackdelar, kan jag stolt säga att detta tillskott lönar sig. De veganvänliga kapslarna är ett extra plus, vilket visar att tillverkaren lägger stor vikt vid att skapa en produkt som är tillgänglig för alla. Dess höga kvalitet får ett betyg på 4.6 av 5, vilket också bidrar till dess totala betyg på 4.675 av 5. Och medan det inte finns några uppenbara nackdelar med denna produkt, gillar jag att vara transparent och reder ut eventuella begränsningar: det finns inga övriga aktiva ämnen förutom selen i denna produkt.