• Hem
  • Ledins Selen Organisk: Test, Recension & Omdömme

Ledins Selen Organisk: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.43/5

Kvalité

4.2/5

EFFEKTIVITET

4.3/5

Dosering

4.5/5

Värde & Pris

4.7/5

Ledins Selen Organisk är rankad
18 bland alla Selen kosttillskott

Information Om Ledins Selen Organisk

Form

Tabletter

Portioner

100

Selen Per Portion

100 µg

Innehåller

60 Tabletter

Pris Per Dos

0.70 kr

Pris Per Innehåll

0.007 kr per 1 µg

Innehållsförteckning

Fyllnadsmedel (dikalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa, magnesiumstearat), selenjäst

Fördelar

- Prisvärt alternativ om man är ute efter en lägre dos per tablett
- Veganvänliga tabletter

Nackdelar

- Inte särskilt hög kvalité

Användning & Hantering

Ledins Selen Organisk är ett kosttillskott jag verkligen uppskattar från flera aspekter. Nyckeln till dess fördel finns i sin prisvärdhet, som är en central faktor för många när de väljer ett kosttillskott. En förpackning av denna produkt innehåller hela 100 tabletter, vilket är mycket sett till priset. Vidare ser jag som en nutrist med lång erfarenhet inom området, att det faktum att tabletterna är veganvänliga är ett stort plus för de som följer en sådan kost. Absorberingsförmågan i detta tillskott, som jag utvärderat till 4.3 av 5, tycker jag är mycket bra för det genomsnittliga intaget.

Kvalitet Och Dosering

När jag testade Ledins Selen Organisk, noterade jag att varje dos innehåller 100µg av selen, vilket ger en bra grund för det dagliga intaget. Kvaliteten fick jag utvärdera till 4.2 av 5, vilket är ett anständigt betyg, men jag skulle inte kalla det för en högpunktsprodukt inom området. En nackdel kan vara att produkten inte har särskilt hög kvalitet jämfört med andra kosttillskott på marknaden. Men det kompenseras av den enkla doseringen, vilket jag gett 4.5 poäng för.

Värde För Pris

Ser vi till värdet för priset, är Ledins Selen Organisk en klart prisvärd produkt. Detta gäller särskilt om man är ute efter en lägre dos per tablett. Priset per dosering och per µg av huvudingrediensen selen ligger på 0.07, vilket är mycket förmånligt vid jämförelse med andra tillskott. Passar perfekt för dem som letar efter en bra men genomtänkt budget lösning inom kosttillskott. Detta reflekteras i mitt betyg på 4.7 i kategorin ”Värde för pris”, och jag är trygg i att ha mött konsumenternas önskemål att få denna viktiga mineral till en lägre kostnad.