• Hem
  • Medicine Garden KSM66 Ashwagandha: Test, Recension & Omdömme

Medicine Garden KSM66 Ashwagandha: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.85/5

Kvalité

5/5

EFFEKTIVITET

4.8/5

Dosering

4.7/5

Värde & Pris

4.9/5

Medicine Garden KSM66 Ashwagandha är rankad
1 bland alla Ashwagandha kosttillskott

Information Om Medicine Garden KSM66 Ashwagandha

Form

Kapslar

Portioner

60

Ashwagandha Per Portion

600 mg

Innehåller

60 Kapslar

Pris Per Dos

3.7 kr

Pris Per Innehåll

0.006 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

Standardiserat, fullspektrumextrakt av Ashwagandha (Withania somnifiera), cellulosa (kapselskal). Vid extraktionen används, enligt Ayurvedisk tradition, förutom vatten även ekologisk mjölk. Slutprodukten innehåller därför spår av mjölk (mindre än 2% av innehållet). Det behövs 900 kapslar för att få i sig motsvarande en tsk mjölk.

Fördelar

- Standardiserat och högkvalitativt KSM66-extrakt
- Väldigt effektivt kosttillskott

Nackdelar

- Innehåller en mindre mängd mjölk (inte veganvänliga, eller laktosfria)

Kvalitet och Ingredienser

Medicine Garden KSM66 Ashwagandha kosttillskott är ett toppklassande produkten med ett övergripande betyg på 4,85 av 5. Den höga kvaliteten på detta kosttillskott, vilket spännet ett betyg på 5 av 5, går hand i hand med det faktum att det är ett standardiserat och högkvalitativt KSM66-extrakt. Varje dos innehåller 600mg av denna aktiva ingrediens, Ashwagandha, som är känt för sina flertal hälsofördelar. Ett mindre minus för vissa användare kan vara att produkten innehåller en liten mängd mjölk, vilket gör att det inte passar för veganer eller personer med laktosintolerans.

Absorption och Dosering

Till skillnad från många kosttillskott på marknaden är Medicine Garden KSM66 Ashwagandha lättillgängligt för kroppen att absorbera och använda effektivt. Doseringen, med betyget 4.7, är även den uppskattad bland användare. Varje förpackning innehåller 120 kapslar och räcker således för 60 dagar om man följer den rekommenderade dosen av 2 kapslar per dag. Tänk dock alltid på att kosttillskott inte ersätter en varierad kost.

Värde för Priset

När det kommer till priset på kosttillskott, ger Medicine Garden KSM66 Ashwagandha utan tvekan ett solitt värde för pengarna med ett högt betyg på 4.9. Priset per dosering är 3.65, medans kostnaden per milligram av den aktiva ingrediensen, Ashwagandha, är låg för denna kvalitetsprodukt, bara  på 0.006 – vilket gör detta till ett prisvärt kosttillskott. Nedanför hittar du mina rekommendationer till olika grupper av människor som kan dra nytta av den här produkten, baserat på min gedigna erfarenhet inom branschen.