• Hem
  • Närokällan Q10 + Selen + E: Test, Recension & Omdömme

Närokällan Q10 + Selen + E: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.43/5

Kvalité

4.7/5

EFFEKTIVITET

4.6/5

Dosering

4.7/5

Värde & Pris

3.7/5

Närokällan Q10 + Selen + E är rankad
17 bland alla Selen kosttillskott

Information Om Närokällan Q10 + Selen + E

Form

Kapslar

Portioner

60

Selen Per Portion

200 µg

Innehåller

60 Kapslar

Pris Per Dos

7.50 kr

Pris Per Innehåll

0.037 kr per 1 µg

Innehållsförteckning

koenzym q10, E-vitamin (dl-akfatokoferylsuccinat), kokosolja, vegetabilisk kapsel (pullulan), fyllnadsmedel (risextrakt), selen (selenometionin)

Fördelar

- Bra blandning av både Selen och Q10 i bra mängder
- Högkvalitativt innehåll
- Vegetabiliska kapslar med MCT-olja

Nackdelar

- Relativt dyrt alternativ om du enbart letar efter selen

Kvalitet och absorbering

När det kommer till kvalitet, har Närokällan Q10 + Selen + E satt ribban högt. Med ett betyg på 4.7 ut av 5, är det ingen tvekan om att varje kapsel innehåller högkvalitativa ingredienser. Vegetabiliska kapslar med MCT-olja ökar ytterligare produktens värde genom att bidra till en smidigare och enklare konsumering. En stark punkt hos denna produkt är den välblandade kombinationen av Selen och Q10, två komponenter vars närvaro och konkurrens i rätt mängder möjliggör optimal upptagning och systemisk tillgänglighet. Denna faktor upphöjer kosttillskottet till en absorptionsförmåga betyg på 4.6.

Dosering

Doseringen är en annan framstående aspekt av Närokällan Q10 + Selen + E. Varje dos innehåller 200µg, vilket borde passa in i de flesta individers näringsbehov. Betoningen på en noga uträknad dosering säkerställer att kroppen får tillräckligt för optimerad funktion, men inte så mycket att det leder till överflöd och eventuell skada. Betyget på 4.7 visar att doseringen är både effektiv och säker, vilket är ytterligare ett vittnesbörd om produkts utformning och kvalitet.

Värde för pris

Trots dess höga kvalitet och precision i dosering, är Närokällan Q10 + Selen + E inte det mest prisvärda alternativet på marknaden. Med ett betyg på 3.7 i värde för pris, är det ett relativt dyrt alternativ, särskilt om din huvudsakliga sökning endast är för att tillgodose behovet av selen. Pris per dosering är ca 7.48, och pris per µg av huvudingrediens är 0.037 kr. Trots dess höga kostnad, är det värt att notera att produkten erbjuder en kraftfull blandning av Selen och Q10 förutom dess innehåll av vitamin E, vilket kan potentiellt rättfärdiga det högre priset för de som söker efter ett omfattande kosttillägg. Därmed gör dess breda spektrum av hälsofördelar produkten till en berättigad investering för dem som strävar efter en överlag bättre hälsa och livskvalitet.