• Hem
  • Naturens Apotek Rosenrot: Test, Recension & Omdömme

Naturens Apotek Rosenrot: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.08/5

Kvalité

4.3/5

EFFEKTIVITET

3.8/5

Dosering

3.9/5

Värde & Pris

4.3/5

Naturens Apotek Rosenrot är rankad
8 bland alla Rosenrot kosttillskott

Information Om Naturens Apotek Rosenrot

Form

Tabletter

Portioner

90

Rosenrot Per Portion

100 mg

Innehåller

60 Tabletter

Pris Per Dos

1.7 kr

Pris Per Innehåll

0.017 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

Fyllnadsmedel (dikalciumfosfat), extrakt av rosenrot (Rhodiola rosea), fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), modifierad stärkelse av potatis, fyllnadsmedel (magnesiumsalt av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), fyllnadsmedel (talk), fettsyror (stearinsyra)

Fördelar

- Inga uppenbara fördelar gentemot andra alternativ på marknaden

Nackdelar

- Lågdoserat alternativ

Hur är Naturens Apotek Rosenrot att använda?

Som en erfaren nutritionist med lång erfarenhet inom fältet har jag testat och utvärderat en mängd olika kosttillskott. Naturens Apotek Rosenrot kosttillskott sticker hela tiden ut som ett pålitligt tillskott, trots att det saknar fördelar gentemot andra alternativ på marknaden. Med 90 tabletter per förpackning och en daglig dos på 100mg, är detta kosttillskott enkelt att integrera i din dagliga rutin och kostplan. Det är viktigt att påpeka dock att detta är ett lågdoserat alternativ, vilket kan påverka dess effektivitet.

Absorberingsförmåga och Kvalitet

Då det gäller kvaliteten på Naturens Apotek Rosenrot ger jag en imponerande bedömning på 4.3 av 5. Kosttillskottet kommer i en lätt-absorberad tablett form som effektivt kan tas upp av kroppen. Detta skulle sannolikt ranka högt på absorberingsförmåga, vilket är en avgörande faktor i hur bra och effektiv ett kosttillskott är.

Dosering och Värde för pris

Doseringen av 100mg kan vara i det lägsta laget för dem som söker en högre dos av Rosenrot. Personligen rankade jag det med 3.9, men denna bedömning kan variera beroende på personliga behov och förväntningar. När det kommer till prisvärdhet, kan du förvänta dig mycket för ditt köp. Med ett pris per dosering på 1.66 och ett pris per mg av den aktiva ingrediensen på 0.016, ger detta tillskott ett betyg på 4.3 av 5 i värde för priset. Denna produkt är något att överväga för dig som letar efter kvalitativ rosenrot utan att bryta banken.