• Hem
  • Olimp Ashwagandha: Test, Recension & Omdömme

Olimp Ashwagandha: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.75/5

Kvalité

4.8/5

EFFEKTIVITET

4.9/5

Dosering

4.7/5

Värde & Pris

4.6/5

Olimp Ashwagandha är rankad
2 bland alla Ashwagandha kosttillskott

Information Om Olimp Ashwagandha

Form

Kapslar

Portioner

30

Ashwagandha Per Portion

600 mg

Innehåller

60 Kapslar

Pris Per Dos

4.6 kr

Pris Per Innehåll

0.008 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

Withania somnifera (ashwaghandha), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), kapsel (gelatin, färg [titandioxid]).

Fördelar

- Högkvalitativt KSM66-extrakt
- Väldigt effektivt
- Relativt prisvärt

Nackdelar

- Inte veganvänliga kapslar

Användarupplevelsen med Olimp Ashwagandha

Olimp Ashwagandha, med sitt högkvalitativa KSM66-extrakt, levererar en effektiv upplevelse för användarna. Med min långa erfarenhet inom nutritionsindustrin är jag särskilt nöjd med dess absorptionförmåga. Detta betyder att kroppen inte bara snabbt tar upp ämnena, utan det finns också mindre risk för biverkningar, vilket brukar hända när ämnen samlas upp i systemet istället för att absorberas. En nackdel som bör nämnas är att kapslarna inte är veganvänliga, vilket kan vara ett problem för användare med specifika kosthållningar.

Dosera enligt behov och budget

Olimp Ashwagandha kommer i paket om 60 kapslar, med en daglig dos på 600 mg. Kapslarna är inte bara effektiva utan även prisvärda; varje dos kostar runt 4.63 SEK med ett pris per mg av det aktiva ämnet Ashwagandha vid 0.00772 SEK. Detta är en stor fördel, enligt min mångåriga erfarenhet, där värdet för priset spelar en av de mest avgörande faktorerna för många kunder när de väljer kosttillskott.

Hög kvalité

I linje med sin överlägsna kvalitet, ger Olimp Ashwagandha 4.8 av 5 på kvalitetsskalan. Denna höga rankning reflekterar inte bara produktens högkvalitativa KSM66-extrakt utan även dess effektiva dosering, vilket ger det en score på 4.7 i doseringskategorin. Som nutrist med års erfarenhet inom området av kosttillskott, kan jag försäkra att denna produkt verkligen levererar när det kommer till kvalitet och effekt. Tyvärr hindrar den icke-veganvänliga aspekten produkten att nå ett perfekt betyg, men jag rankar ändå produkten som helhet med ett övergripande betyg på 4.75 av 5. Stående applåder för Olimp Ashwagandha.