• Hem
  • Pharma Nord Bio-Qinon Active Q10 Gold: Test, Recension & Omdömme

Pharma Nord Bio-Qinon Active Q10 Gold: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.47/5

Kvalité

4.9/5

EFFEKTIVITET

4.5/5

Dosering

4.5/5

Värde & Pris

4/5

Pharma Nord Bio-Qinon Active Q10 Gold är rankad
9 bland alla Q10 kosttillskott

Information Om Pharma Nord Bio-Qinon Active Q10 Gold

Form

Tabletter

Portioner

60

Q10 Per Portion

100 mg

Innehåller

60 Tabletter

Pris Per Dos

8.3 kr

Pris Per Innehåll

0.083 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

fyllnadsmedel (sojaolja), gelatin (nötkreatur), coenzym Q10 (Ubiqinon), fuktighetsbevarande medel (glycerol), vitamin B2 (riboflavin), färgämne (sockerkulör, E 150c), fuktighetsbevarande medel (renat vatten), förtjockningsmedel (kiseldioxid), färgämne (riboflavin, järnoxid)

Fördelar

- Mycket hög kvalité
- Förbättrad upptagningsförmåga
- Berikat med B2

Nackdelar

- Dyrare alternativ
- Inga veganvänliga kapslar

Produktkvalitet och ingredienser

När vi testar Pharma Nord Bio-Qinon Active Q10 Gold, är det omedelbart klart att den här produkten är av mycket hög kvalitet. Med ett respektfullt betyg av 4.9 av 5 är det tydligt att Pharma Nord har en fullständig förståelse för vikten av att ingredienskvaliteten får tala för sig själv. Produkten innehåller 100 mg Q10 och är även berikad med vitamin B2, vilket ger en kraftfull kombo för kroppens celler. Det är också värt att notera att Pharma Nord Bio-Qinon Active Q10 Gold är ett högkvalitativt kosttillskott som ger många hälsofördelar.

Absorberingsförmåga och dosering

Pharma Nord Bio-Qinon Active Q10 Gold absorberas effektivt i kroppen med en imponerande 4,5 poäng för absorberingsförmågan. Detta är mycket viktigt eftersom den bästa kosten och kosttillskottet kommer inte att ge full effekt om inte kroppen kan ta upp det ordentligt. Doseringen är riklig med 100 mg per kapsel och paketet innehåller 60 kapslar, vilket gör det enkelt och bekvämt att ta. Pharma Nord Bio-Qinon Active Q10 Golds doseringsstyrka ger också en bra dos Q10, vilket bidrar till att öka din energinivå och din allmänna känsla av välbefinnande.

Värde för pengarna

När det gäller värdet för pengarna får Pharma Nord Bio-Qinon Active Q10 Gold ett betyg på 4.0 vilket gör att produkten ligger på den högre änden av prisskalan. Priset per dos av huvudingrediensen var 4.99, vilket kan vara dyrt för vissa. Men kosttillskottets höga kvalitet och förbättrade upptagsförmåga rättfärdigar definitivt priset. Det bör dock noteras att kapslarna inte är veganvänliga, vilket kan vara en nackdel för vissa konsumenter. Trots detta är Pharma Nord Bio-Qinon Active Q10 Gold ett utmärkt val för dem som prioriterar kvalitet och är villiga att betala lite extra för det.