• Hem
  • Pharma Nord Bio-Qinon Active Q10 : Test, Recension & Omdömme

Pharma Nord Bio-Qinon Active Q10 : Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.3/5

Kvalité

4.8/5

EFFEKTIVITET

4.4/5

Dosering

4.3/5

Värde & Pris

3.7/5

Pharma Nord Bio-Qinon Active Q10 är rankad
14 bland alla Q10 kosttillskott

Information Om Pharma Nord Bio-Qinon Active Q10

Form

Tabletter

Portioner

60

Q10 Per Portion

90 mg

Innehåller

60 Tabletter

Pris Per Dos

9.2 kr

Pris Per Innehåll

0.102 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

sojaolja gelatin, sojaolja (delvis härdad), fuktighetsbevarande medel (glycerol), coenzym Q10, renat vatten, antioxidationsmedel (alfa-tokoferol), vitamin B2 (riboflavin), färgämne (järnoxid, riboflavin)

Fördelar

- Bra kvalité
- Inga konstgjorda tillsatser
- Tillsatt med naturligt riboflavin

Nackdelar

- Inte särskilt prisvärt
- Inte veganvänliga

Övergripande Intryck

Pharma Nord Bio-Qinon Active Q10 är en generös produkt med en förpackning som innehåller 180 tabletter, med tre doseringar per förpackning. Varje dos omfattar en potent mängd av 90 mg kvalitets Q10, stärkt med tillägget av Vitamin B2. Det ger kosttillskottet ett heltäckande betyg på starka 4.3 av 5. Det är förståeligt, när vi beaktar dess imponerande kvalitet, mätbara 4.8 av 5, och dess höga absorberingsförmåga på 4.4 av 5.

Absorbering och Dosering

Pharma Nord Bio-Qinon Active Q10 skiljer sig från mängden genom att erbjuda en förhöjd absorberingsförmåga, tack vare de riktade aktiva ämnena Q10 och Vitamin B2. Dessa två makalösa ingredienser samarbetar för att maximera upptagsförmågan och effektiviteten av Q10. Trots dess tyngdpunkt på effektivitet, håller dock inte dess doseringsvärde på 4.3 samma enhetlighet. Doseringskravet kan verka avskräckande för en del, med tanken på att svälja tre tabletter dagligen.

Värde för Priset

Om man bedömer värdet utifrån kostnadsinformationen, betalar man 9.15 per dosering och 6.1 per mg av huvudingrediensen, vilket visar att Pharma Nord Bio-Qinon Active Q10 kanske inte är det mest kosteffektiva val på marknaden. Såklart, kvalitet kommer med ett pris, vilket speglas i fördelarna med sina högkvalitativa ingredienser och avsaknaden av konstgjorda tillsatser som något mig och många andra nutritionsexperter uppskattar. En svag punkt att notera om denna produkt är att den inte är veganvänlig, vilket kan avskräcka en växande demografi av konsumenter som följer en vegansk livsstil.