• Hem
  • Pharma Nord Bio-Qinon Q10 30: Test, Recension & Omdömme

Pharma Nord Bio-Qinon Q10 30: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
3.8/5

Kvalité

4.8/5

EFFEKTIVITET

4.4/5

Dosering

3/5

Värde & Pris

3/5

Pharma Nord Bio-Qinon Q10 30 är rankad
17 bland alla Q10 kosttillskott

Information Om Pharma Nord Bio-Qinon Q10 30

Form

Tabletter

Portioner

60

Q10 Per Portion

30 mg

Innehåller

60 Tabletter

Pris Per Dos

5.1 kr

Pris Per Innehåll

0.169 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

sojaolja (delvis härdad), gelatin (från nötkreatur), fuktighetsbevarande medel (glycerol), coenzym Q10 (ubikinon), vitamin B2 (riboflavin), färgämne (järnoxid, riboflavin), renat vatten

Fördelar

- Bra kvalité
- Små softtgelkapslar som är mycket enkla att svälja

Nackdelar

- Liten mängd Q10 per dosering
- Inte veganska
- Dyrt alternativ

Hur Pharma Nord Bio-Qinon Q10 30 Används

Pharma Nord Bio-Qinon Q10 30 är enkel att ta, vilket är en fördel inom nutrition och kosttillskott. Varje dos innehåller 30 mg aktivt ämne Q10 kompletterat med vitamin B2. Med 60 softgelkapslar per förpackning, och ämnena Q10 och vitamin B2, ger varje dos livsviktig energi och antioxidanteffekter. Det förpackningen inte lyser ut är doseringsfrekvensen. Detta är en utmaning med tanke på att ämnet Q10 ackumuleras i kroppen och det kan vara svårt att veta hur ofta doseringen ska tas utan att det specificeras av tillverkaren.

Kvalité och Absorberingsförmåga

Pharma Nord Bio-Qinon Q10 30 har utmärkt kvalité och absorberingsförmåga, vilket märks direkt när du börjar använda den. Denna produkt får 4.8 out of 5 för kvalitet och 4.4 out of 5 för absorptionsförmåga, vilket båda är starka indikationer på att ditt system kommer att ta upp kosttillskottet effektivt. Den aktiva Q10-komponenten är särskilt känd för sitt bidrag till energiproduktion, och med en bra absorptionsförmåga kan du vara säker på att ditt system optimerar sin förmåga att dra full nytta av denna produkt.

Värde för Priset

Prisvärdheten för Pharma Nord Bio-Qinon Q10 30 lämnar tyvärr en del att önska, där den får en score av 3 utav 5. Detta beror på att det inte är det mest prisvärda alternativet när det kommer till Q10-kosttillskott. Kombinationen av en hög pris per dos och en relativt låg mängd Q10 per dos gör tyvärr totalen något dyrare än andra alternativ på marknaden. Dessutom är inte Pharma Nord Bio-Qinon Q10 30 ett veganalternativ, vilket kan utestänga en växande del av befolkningen som söker hälsosamma livsmedelsalternativ.