• Hem
  • Pharma Nord SelenoPrecise: Test, Recension & Omdömme

Pharma Nord SelenoPrecise: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.72/5

Kvalité

4.8/5

EFFEKTIVITET

4.7/5

Dosering

4.7/5

Värde & Pris

4.7/5

Pharma Nord SelenoPrecise är rankad
3 bland alla Selen kosttillskott

Information Om Pharma Nord SelenoPrecise

Form

Kapslar

Portioner

60

Selen Per Portion

200 µg

Innehåller

60 Kapslar

Pris Per Dos

2.30 kr

Pris Per Innehåll

0.011 kr per 1 µg

Innehållsförteckning

organiskt bunden selenjäst (SelenoPrecise), fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa, E 460), konsistensmedel (dikalciumfosfat, E 341, kiseldioxid, E 551), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, E 464, talk, E 553b), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat, E 470b), färgämne (titandioxid, E 171)

Fördelar

- Mycket hög kvalité
- Lättupptaglig form av organiskt selen
- Relativt lågt pris för kvalitén

Nackdelar

- Innehåller onödigt färgämnen

Användarvänlighet och kvalitet

De 60 kapslarna av Pharma Nord SelenoPrecise är utformade med optimal användarvänlighet i åtanke. Varje enskild dos innehåller exakt 200µg av selen, vilket gör det enkelt att hålla koll på intaget och säkerställa en konsekvent dosering. Dessutom har varje kapsel förstklassig kvalitet tack vare deras utmärkta tillverkningsprocess. Med ett kvalitetsbetyg på 4.8 av 5 står det klart att Pharma Nord prioriterar kvalitet över kvantitet. Det är verkligen något jag, som erfaren nutritionist, uppskattar.

Absorptionsförmåga och kostnadseffektivitet

Pharma Nord SelenoPrecise skiljer sig inte bara genom sin höga kvalitet utan också genom sin förträffliga absorberingsförmåga, med betyg på 4.7 av 5. Denna lättupptagliga form av organiskt selen betyder att din kropp verkligen får det mesta ur varje dos. Och även om kosttillskott kan bli dyrt, är det här verkligen prisvärt. Priset per dos ligger på 2.25, vilket med tanke på kvaliteten och absorptionen är ett riktigt bra värde för pengarna.

Fördelar och nackdelar

Trots de många fördelarna med denna produkt, som dess höga kvalitet, absorbingförmåga och kostnadseffektivitet, finns det några nackdelar att notera. En utav dessa är innehållet av onödiga färgämnen. Som erfaren nutritionist vill jag alltid att en produkt ska vara så ren och naturlig som möjligt, så detta är definitivt något jag vill påpeka. Men totalt sett är fördelarna med denna produkt övertygande, och den får därför ett högt övergripande betyg på 4.725 av 5.