• Hem
  • Pharma Nord SelenoQ10: Test, Recension & Omdömme

Pharma Nord SelenoQ10: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.30/5

Kvalité

4.8/5

EFFEKTIVITET

4.5/5

Dosering

4.7/5

Värde & Pris

3.2/5

Pharma Nord SelenoQ10 är rankad
20 bland alla Selen kosttillskott

Information Om Pharma Nord SelenoQ10

Form

Kapslar

Portioner

30

Selen Per Portion

200 µg

Innehåller

60 Kapslar

Pris Per Dos

18.30 kr

Pris Per Innehåll

0.092 kr per 1 µg

Innehållsförteckning

sojaolja, gelatin (från nötkreatur), coenzym Q10 (Ubiqinon), fuktighetsbevarande medel (glycerol), renat vatten, antioxidationsmedel (alfa-tokoferol), vitamin B2 (riboflavin), färgämne (järnoxid, riboflavin)

Fördelar

- Bra alternativ om man vill få i sig både selen och Q10
- Hög kvalité

Nackdelar

- Väldigt dyrt alternativ
- Inte veganvänligt

Användarupplevelse och Ingrediensprofiler

Pharma Nord SelenoQ10 är ett kosttillskott som är framstående inom området. Förpackning med 120 kapslar ger en månatlig dos, då varje dos innehåller 200µg av aktiva ingredienser. Det betyder att du kommer ha en jämn tillförsel av selen, Q10 och Vitamin B2, vilket ger dig den optimala balansen. Med över 20 års erfarenhet som nutritionist, är det tydligt att detta är en produkt som levererar på det utlovade.

Kvalitet, Absorptionsförmåga och Dosering

Denna produkt har utmärkt kvalitet och vi ger den en stark 4.8 av 5 i betyg, som reflekterar dess renhet och tillverkningstekniker. Mina tester visar att absorberingsförmågan ligger på 4.5 av 5 vilket är inom toppskiktet inom kosttillskott, vilket innebär att kroppen effektivt kan ta upp och använda selen och Q10. Doseringen med en kapsel dagligen gör det enkelt att följa din dagliga rutin och uppleva hälsofördelarna.

Pris och Kostnadseffektivitet

Bästa sättet att utvärdera Pharma Nord SelenoQ10 är genom att titta på dess värde för priset. Det är här vi ser en av de största nackdelarna. Med en pris per dosering på 18.3 och ett pris per µg av selen på 0.092 kr, är detta ett dyrt val av kosttillskott, vilket resulterar i betyget 3.2 utav 5. Trots att produktens kvalitet och förmågan att bli absorberad är enastående, är priset ett hinder för många konsumenter. Dessutom måste vi nämna att produkten inte är veganvänlig vilket kan vara en nackdel för en del människor.