• Hem
  • Pureness Trippel Selen: Test, Recension & Omdömme

Pureness Trippel Selen: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.47/5

Kvalité

4.8/5

EFFEKTIVITET

4.6/5

Dosering

4.5/5

Värde & Pris

4.0/5

Pureness Trippel Selen är rankad
16 bland alla Selen kosttillskott

Information Om Pureness Trippel Selen

Form

Kapslar

Portioner

60

Selen Per Portion

100 µg

Innehåller

60 Kapslar

Pris Per Dos

2.80 kr

Pris Per Innehåll

0.028 kr per 1 µg

Innehållsförteckning

selen (selenometionin, selenberikad jäst, natriumselenit), D-alfa-tokoferolacetat (e-vitamin), fröextrakt av annatto (DeltaGold®), kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa)

Fördelar

- Innehåller tre olika typer av selen tillsammans med Vitamin E
- Lättabsorberad

Nackdelar

- Inte särskilt prisvärd

Användarupplevelse och Dosering

Pureness Trippel Selen gör verkligen sitt jobb med besked. Dess innehåll av inte bara en, utan tre olika typer av selen kombinerat med Vitamin E gör det till en kraftfull tillskott för alla som vill stärka sitt immunförsvar och öka kroppens skydd mot oxidativ stress. Att kosttillskottet även kommer i form av lättabsorberade kapslar, gör att det snabbt tas upp av kroppen. Dess dosering om 100µg gör det enkelt att anpassa intag efter individuella behov.

Kvalité och Absorberingsförmåga

Med tanke på kvaliteten, som har ett högt betyg på 4.8 av 5, går det inte att säga annat än att Pureness Trippel Selen levererar på toppnivå inom detta område. Det är tydligt att varje ingrediens har valts noggrant för att effektivt bidra till att uppfylla produktens syfte. Absorberingsförmågan, som fått betyget 4.6 av 5, tyder på att denna blandning av selen och Vitamin E absorberas väl av kroppen, vilket underlättar effekten.

Prisvärde

Om man ser på det ekonomiska perspektivet, kunde Pureness Trippel Selen vara mer prisvärd. Priset per µg av huvudingrediens landar på 0.028 kr, vilket kan ses som något högt. Dock mäter man ofta ett kosttillskotts värde utifrån dess effekt och näringsinnehåll, och trots det högre priset, väger produktens höga kvalitét och effekt upp för dess kostnad. Med ett värde för pris betyg på 4 av 5, är det tydligt att fördelarna med produkten väger tyngre än nackdelarna, trots priset.