• Hem
  • Skip Ashwagandha: Test, Recension & Omdömme

Skip Ashwagandha: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.58/5

Kvalité

4.4/5

EFFEKTIVITET

4.5/5

Dosering

4.7/5

Värde & Pris

4.7/5

Skip Ashwagandha är rankad
7 bland alla Ashwagandha kosttillskott

Information Om Skip Ashwagandha

Form

Kapslar

Portioner

45

Ashwagandha Per Portion

600 mg

Innehåller

60 Kapslar

Pris Per Dos

2.8 kr

Pris Per Innehåll

0.005 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

Ashwaganda extrakt (withania somnifera, 7% withanolider) fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande medel (magesiumsalter av fettsyra), kalcium-D-pantotenat, vegetabilisk kapsel (hydroxypropylmetylcellulosa) Aswwagandha 600 mg DRI Ej fastställt, Vitamin B.5 1 mg 16,6% DRI

Fördelar

- Prisvärt alternativ
- Bra doserat med rimlig effektivitet

Nackdelar

- Inte särskilt högdoserat (7% withanolider)

Användarvänlighet och påverkan

Skip Ashwagandha är utan tvekan ett väldigt prisvärt alternativ för den som vill införliva potentialen hos denna populära adaptogena ört i sin dagliga livsstil. Dess innehåll av både Ashwagandha och Vitamin B5 främjar en holistisk känsla av välbefinnande och stödjer din hälsosamma livsstil. Dess kvalitetshastighet på 4.4 av 5 bevisar att detta kosttillskott är pålitligt, och doseringen av 600mg är ett rationellt val för dagligt bruk. Det är något man väntar sig från ett kosttillskott utvecklat av erfarne nutrister.

Absorbering och varaktighet

Vältillverkade kosttillskott som Ashwagandha är avgörande för bästa möjliga effekt. Trots att denna produkt kanske inte är högt doserad, tyder kundomdömen på att dess biotillgänglighet och absorptionsförmåga förblir solida, vilket i sin tur ger värdeladdade effekter. Varje paket innehåller 45 portioner, vilket till och med gör denna produkt värd dess viktiga pris.

Prisvärde och effekt

Baserat på kvalitets- och absorptionspoängen, visar det på att Skip Ashwagandha erbjuder betydande värde för priset, vilket representeras i dess värdering av 4.7 utav 5. Med en kostnad av endast 2.82 per dosering och 0.0047 per milligram av huvudingrediensen, representerar detta fantastiskt värde för de flesta hälsoinspirerade individer. Dess fördelar tycks därmed överväga nackdelen med dess något lägre koncentration av withanolider. Även om en högre dos kan vara önskvärd för vissa, är dess nuvarande sammansättning perfekt för dem som är nya till kosttillskott eller söker ett balanserat, dagligt stöd.