• Hem
  • Skip Q10: Test, Recension & Omdömme

Skip Q10: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.35/5

Kvalité

4.6/5

EFFEKTIVITET

4.2/5

Dosering

4/5

Värde & Pris

4.6/5

Skip Q10 är rankad
13 bland alla Q10 kosttillskott

Information Om Skip Q10

Form

Tabletter

Portioner

60

Q10 Per Portion

50 mg

Innehåller

60 Tabletter

Pris Per Dos

1.8 kr

Pris Per Innehåll

0.036 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

Fyllnadsmedel (dikalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa, magnesiumsalter av fettsyra), ubikinon (100%-ig), stabiliseringsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa).

Fördelar

- Billig
- Små tabletter
- Relativt bra kvalitet för priset

Nackdelar

- Lågdoserad

Dosering och Användbarhet

Ett av de positiva punkterna med Skip Q10 är dess dosering och användbarhet. Med 60 tabletter i varje förpackning, räcker en box till två månaders konsumtion om du följer den rekommenderade dosen på en tablett per dag. Dessutom är tabletterna små vilket gör dem lätta att svälja, vilket är en fördel för dem som har svårt att ta större piller. Trots sin storlek innehåller de en anständig dos av 50mg Q10. Här måste jag dock nämna att produkten är lågdoserad jämfört med vissa andra Q10-produkter, som kan innehålla upp till 400mg Q10 per tablett.

Kvalitet och Absorption

Ett kritiskt område att bedöma när det kommer till kosttillskott, och i synnerhet för Q10-tillskott, är produkternas kvalitet och absorption. Det här betyder i enkla ordalag hur väl produkten kan absorberas av kroppen och hur snabbt den kan omsättas till energi. Skip Q10 får 4.6 i betyg av 5 för kvalitet, vilket tydligt visar att den håller en hög standard. Absorberingsförmågan ligger på 4.2 av 5, vilket indikerar att tillägget förhållandevis snabbt absorberas och utnyttjas av kroppen. Detta gör det till en utmärkt produkt för dem som vill se snabba resultat.

Pris och Värde för Pengarna

Slutligen, Skip Q10 utmärker sig verkligen när det gäller priset. Med ett pris på 1.82 per dosering och 2.18 per mg av huvudingrediensen, skip Q10 ger utmärkt värde för pengarna. Det får ett betyg på 4.6 för sitt värde, vilket är ett tydligt tecken på att detta är en billig och överkomlig produkt som passar för alla budgetar. Trots detta behåller det en relativt hög kvalitet, vilket gör den till ett utmärkt val för den prismedvetna konsumenten.