• Hem
  • Terranova CoQ10 Complex: Test, Recension & Omdömme

Terranova CoQ10 Complex: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
3.72/5

Kvalité

4.3/5

EFFEKTIVITET

4.3/5

Dosering

3/5

Värde & Pris

3.3/5

Terranova CoQ10 Complex är rankad
18 bland alla Q10 kosttillskott

Information Om Terranova CoQ10 Complex

Form

Tabletter

Portioner

50

Q10 Per Portion

30 mg

Innehåller

60 Tabletter

Pris Per Dos

4.6 kr

Pris Per Innehåll

0.153 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

stabiliserat riskli, acaibär (Frystorkad), Havtornbär och -blad (Frystorkad), kronärtskocksblad (Frystorkad), kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa), coq10 (ubikinon), lärkträdsarabinogalaktan

Fördelar

- Tillsatt med Magnifood Complex - en mängd olika nyttigheter
- Antioxidant förmåga

Nackdelar

- Liten mängd Q10 per dosering
- Dyrt

Kvalitén Och Doseringen På Terranova CoQ10 Complex

Terranova CoQ10 Complex är ett kosttillskott som visat sig ha en överlägsen kvalitet och en bra absorptionshastighet, vilket resulterar i att det erhåller en 4.3/5 i kvalitetsbetyg. Flera aktiva ingredienser tillsätts för maximal effekt och övergripande hälsostöd. Dessa ingredienser innefattar nyttigheter som Q10, Acai bär, Havtorn bär och Kronärtskockblad. Vad gäller doseringen så är den något lägre än genomsnittet med endast 30mg per dos, vilket reflekterar ett betyg på 3. Denna låga dos av huvudingrediensen Q10 kan potentiellt ha en mindre markant effekt på din hälsa, vilket är en viktig aspekt att ha i åtanke när man överväger detta kosttillskott.

Värde För Pengarna

Terranova CoQ10 Complex får ett betyg på 3.3 vad gäller värde för pengarna. Det är viktigt att notera att detta är ett kvalitetsprodukstsom med största sannolikhet kommer erbjuda goda resultat, å andra sidan är priset per dosering något högt. Varje dos kostar 4.58 kr, vilket kan bli kostsamt över tid. Dessutom står huvudingrediensen Q10 för 7.63 kr per mg, vilket indikerar ett högre pris för huvudingrediensen jämfört med en del andra produkter på marknaden.

Fördelar Och Nackdelar Med Terranova CoQ10 Complex

Terranova CoQ10 Complex innehåller flera fördelar. Det är tillsatt med Magnifood Complex, vilket ger en mängd olika nyttigheter och bidrar till dess antioxidantförmåga. Dessa faktorer kan bidra till att förbättra din övergripande hälsa. Men det finns också en del nackdelar att beakta. Huvudingrediensen Q10 är mindre i mängd jämfört med vissa andra kosttillskott i samma kategori. Det är också ett dyrt alternativ i jämförelse med en del andra kosttillskott. Därför får Terranova CoQ10 Complex ett generellt betyg på 3.72 av 5.