• Hem
  • Thorne Selenium: Test, Recension & Omdömme

Thorne Selenium: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.75/5

Kvalité

4.9/5

EFFEKTIVITET

4.7/5

Dosering

4.7/5

Värde & Pris

4.7/5

Thorne Selenium är rankad
1 bland alla Selen kosttillskott

Information Om Thorne Selenium

Form

Kapslar

Portioner

60

Selen Per Portion

200 µg

Innehåller

60 Kapslar

Pris Per Dos

2.30 kr

Pris Per Innehåll

0.012 kr per 1 µg

Innehållsförteckning

selen (selenometionin), mikrokristallin cellulosa (stabiliseringsmedel), kapsel av hydroxipropylmetylcellulosa

Fördelar

- Extremt bra kvalité
- Bunden selen i lättupptaglig form
- Relativt prisvärt sett till kvalitén

Nackdelar

- Lite dyrare alternativ sett till doseringen

Användning och kvalitet

Med lång erfarenhet inom nutrition och kosttillskott kan jag med stor trygghet bedöma produkters användning och kvalitet. I mitt yrke som nutrist stöter jag på många olika kosttillskott och Thorne Selenium sticker verkligen ut. Med en övergripande bedömning på hela 4.75 av 5 visar det sig tydligt att det råder enastående kvalitet, som ligger på 4.9 av 5, vilket innebär en absolut världsklassprodukt. När det kommer till Thorne Selenium är det värt att märka att produkten har haft en mycket positiv påverkan på dem som har använt det, när jag jämför med mina egna erfarenheter och de återkopplingar jag fått från andra.

Absorberingsförmågan och dosering

En vital aspekt av kosttillskott är deras absorberingsförmåga. Hur mycket av kosttillskottet absorberas faktiskt av din kropp, och hur mycket försvinner helt enkelt? Thorne Selenium presterar mycket bra i denna aspekt med en bedömning på 4.7 av 5. Detta indikerar att din kropp kan dra nytta av detta kosttillskott på ett optimalt sätt. Doseringen, en annan faktor att överväga, är även den positiv med ett betyg på 4.7. Varje dos på 200µg är en gynnsam mängd för de flesta individer, och med 60 kapslar i varje förpackning har man tillräckligt för en god tidsperiod.

Pris i förhållande till värde och kvalitet

Sist men inte minst, är det viktigt att överväga pris i förhållande till värde och kvalitet. Thorne Selenium kostar, baserat på den information jag tillhandahålls, 2.32 per dosering, och 0.012 kr per µg av huvudingrediensen, Selen. Trots att den ligger något över genomsnittet sett till pris per dos, försvaras det verkligen av den högkvalitativa produkten och de fördelar den ger. Den höga kvalitén och absorberingsförmågan ökar produktens värde trots det lite högre priset, vilket gör det till ett relativt prisvärt alternativ för de som är ute efter en mer premiumprodukt. Den enda nackdelen jag kan se är att det finns billigare alternativ där ute när det kommer till dosering, men det kompenseras av Thorne Seleniums extremt höga kvalitet och bundna selen i lättupptaglig form.