• Hem
  • Vitaprana Ashwagandha: Test, Recension & Omdömme

Vitaprana Ashwagandha: Test, Recension & Omdömme

Vårt Betyg:
4.68/5

Kvalité

4.7/5

EFFEKTIVITET

4.7/5

Dosering

4.7/5

Värde & Pris

4.6/5

Vitaprana Ashwagandha är rankad
4 bland alla Ashwagandha kosttillskott

Information Om Vitaprana Ashwagandha

Form

Kapslar

Portioner

40

Ashwagandha Per Portion

600 mg

Innehåller

60 Kapslar

Pris Per Dos

4.7 kr

Pris Per Innehåll

0.008 kr per 1 mg

Innehållsförteckning

Ashwagandhaextrakt (Withania somnifera [10 % withanolider]), rismjöl, ashwagandhapulver, vegetabilisk kapsel (pullulan), svartpepparextrakt (95 % piperin).

Fördelar

- Hög mängd withanolider (10%) av bra kvalité
- Behöver bara ta en tablett åt gången
- Bra alternativ overall

Nackdelar

- Relativt dyrt sett per portion

Användning och Dosering

VitaPrana Ashwagandha är ett utmärkt alternativ för att införliva ett dynamiskt adaptogen i din dagliga kost. Varje burk innehåller 80 kapslar, vilket räcker till 40 doser, vilket innebär att du bara behöver ta en kapsel åt gången. Varje dos levererar 600g av Ashwagandha vilket är väl inom området för effektivitet, och faktiskt högt jämfört med många andra liknande kosttillskott. Med tanke på doseringen har VitaPrana Ashwagandha fått 4,7 av 5 i vårt övergripande betyg, vilket är ett tydligt tecken på tillfredsställande överflöd och värdet för priset.

Kvalitet och Absorption

Denna produkt från VitaPrana erbjuder högkvalitativ Ashwagandha med en betydande mängd withanolider (10%). Utifrån min erfarenhet och efter att ha testat flera olika kosttillskott, står VitaPrana Ashwagandha ut på grund av dess absorberingsförmåga och kvalitet på ingredienserna. Precis som vilket annat kosttillskott, kan absorptionen skilja sig mellan olika individer, men generellt sett känns effekten tydlig relativt snabbt efter intag. VitaPrana Ashwagandha erhåller 4,7 av 5 för kvalité och scorer lika högt för bästa möjliga absorption och effekt.

Pris och Värde

En flaska VitaPrana Ashwagandha kostar 4,725 per dos, och pris per mg av huvudingrediens är 0,007875. Med tanke på den höga koncentration av Ashwagandha, enkelheten av doseringen och kvaliteten på ingredienserna, anser jag att detta kosttillskott erbjuder ett bra värde för priset. Dock, om priset per portion är en övervägande faktor för dig, då anses VitaPrana Ashwagandha vara lite dyrt. I bedömning av kostnadsinformation, har VitaPrana Ashwagandha fått 4,6 av 5.